Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR’DEN TAZİYE ZİYARETİ

ERDEMİR’DEN TAZİYE ZİYARETİ

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Ereğli’nin ticari hayatı ve sanayi hayatının gelişmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Bu konuda Erdemir’e de düşecek görevlerde biz ona hazırız” dedi.


Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker’in vefatının ardından Oda yönetimine seçilen Sertan Yalçın’a Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdür Yardımcıları Aylin Velioğlu Çelik, Aydın Duman ve Satın Alma Direktörü Berk Onay ile birlikte taziye ziyaretinde bulunan Sedat Orhan, yokluğunun kayıp olduğunu belirttiği Tetiker’den övgü ile söz etti.
Orhan, ayrıca Yalçın’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde de bulunarak şunları söyledi:

HAYAT DEVAM EDİYOR
“Yaşar beyin ardından hayat devam ediyor. Mecburen TSO’nun faaliyetleri sürecek. Bu bir bayrak yarışıdır. Yaşar Beyi tabi unutmak mümkün değil. Yaşar bey kendin özel bir kişiliği, karakteri vardı. Biz onunla güzel çalıştık. Onu her zaman rahmetle anacağız. Baba bir adamdı. Zaten üzerine de yazılan birçok övgü dolu yazılar vardı; ben o yazıların hepsine katılıyorum. İyi bir insandı. Birlikte bir şeyler yapmayı hedefleyen bir insandı. Sonuçta biz de bu TSO’nun üyesiyiz sonuçta. Hepimizin başı sağ olsun. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkiriz. Ereğli’de güzel işler yapabilmek adına da bizimle işbirliği içinde oldu her zaman. Ereğli’de nasıl iş imkanlarını geliştirebiliriz konusunda toplantılarımız oldu. Bu konuda iyi de mesafe kat ettik. Nakliyecilerle ilgili de önemli katkıları oldu. Ayrıca belediye ile olan ilişkilerde de her zaman bizimle beraber bir hakem vazifesi görerek çalıştı. Yani kendisini her zaman iyi dileklerle anacağız.”

BAYRAK YARIŞI
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ve yönetimine de görevlerinde başarı dileklerini ileten Orhan, kunuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Byrak yarışı devam ediyor. TSO’nun faaliyetleri sürecek başka çare yok. Ereğli’nin ticari hayatı ve sanayi hayatının gelişmesi için ne gerekiyorsa tabi ki yapılacak. Bu konuda Erdemir’e de düşecek görevlerde biz ona hazırız. Rifat (Hisarcıklıoğlu) Bey de Ereğli’ye çok büyük destek veriyor. İnanıyorum ki sizinle de birlikte daha da güzel noktalara erişecektir. Hayırlı işler diliyoruz.”

EN BÜYÜK ÜYE ERDEMİR
Yalçın da, yönetim kurulu adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği sözlerinde şu ifadeleri kullandı:
“Yaşar Başkanın vefatı tabi bizleri de çok derinden etkiledi ve üzdü. Yaşar Başkanım Ereğli için gelmiş geçmiş en güçlü başkanlardan bir tanesiydi. Bu bölge için, Ereğli için bir çok fedakarlıkta bulundu. Ereğli için çok büyük bir kayıp. 4 sene boyunca siz de kendisi ile birlikte çalıştınız, birlikte Ereğli için yapılması gereken ortak paydada buluşabileceğimiz projelerde ortak hareket ettiniz. Sizlerin bu konudaki desteklerinizi biliyoruz, özellikle de nakliye konusunda olsun. Oda sizlerle satış ve satın alma konularında da birçok toplantılar gerçekleştirdik. Bu konularda üyelerimiz tarafından da olumlu sonuçlar alındığını takip ediyoruz. Biz Yaşar Başkan ile başlatılan bu ikili diyalogların, bizim dönemimizde de devam edeceğine inanıyorum. Erdemir bizim Odamızın en büyük üyesi. Bizim her bir üyemiz için ne kadar çaba gösteriyorsak Erdemir’in herhangi bir sorununda da biz de her konuda yanlarında olacağımızı söylemek istiyorum.”

İHALELERİ DUYURMAYA BAŞLADILAR
Yalçın, bugün Erdemir ile ilgili bugün başlattıkları bir uygulamayı da hatırlatarak şunları kaydetti:
“Biz, Erdemir’in yapmış olduğu ihaleleri kendi üyelerimize kendi web sayfamız üzerinden duyurusunu yapacağız. Üyelerimiz bugüne kadar bir çok ihaleye kendilerinin ulaşamadığı konusunda serzenişleri oluyordu odamıza. Bu konuda da Oda üyelerimize gösterdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. İnşallah bu ihaleler konusunda da bölgemize biraz daha pozitif ayrımcılık tanıma yönünde bir farklılık yaratabilirsen bölge ekonomisine de bir katkı sağlamış oluruz.”
Ziyarette TSO Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar ve Mehmet Çivici ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alim, Aylin Coşun, Sibel Demirçin ve Hasan Yavuz da hazır bulundular.

ERDEMİR’DEN TAZİYE ZİYARETİ

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Ereğli’nin ticari hayatı ve sanayi hayatının gelişmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Bu konuda Erdemir’e de düşecek görevlerde biz ona hazırız” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo