Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Erdemir, Metal sektörün Lideri seçildi

Erdemir, Metal sektörün Lideri seçildi

Kdz. Ereğli İlçesinde Kurulu bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR),’Platin Global 100 Ödülleri’ töreninde metal sektörünün lideri seçildi. Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,” 21 farklı sektörden “Platin Global 100 Endeksine” giren şirketlerin ödüllendirildiği gecede Erdemir, metal sektörünün lideri oldu. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek Ve Tanıtım Ajansı’nın katkılarıyla İstanbul’da gerçekleşen törende Erdemir adına ödülü Pazarlama ve Satış Koordinatörü Başak Turgut aldı.

BAKTIR, MUTLU OLDUK

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Baktır ise Platin Global 100 Ödülü’nü almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Erdemir’in Türkiye için artan yatırımlarla üretmeye ve ülkemizi dünyada en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini söyledi. Baktır, bölgede lider konumunda bulunan Erdemir’in, ana hissedarı OYAK’la birlikte tüm paydaşları için, finansal ve operasyonel başarılarını sürdürerek, liderliğini sürdürmeyi amaçladığını belirtti.

(Haber Merkezi )

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ünal Savaş - @UnNovaSteel

17 Mart 2017 - 15:06

Dünya Çelik Birliği takip listesinde; TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK ÇELİK ŞİRKETİ: @UnNovaSteel Türkiye'nin ihracat ve yurtdışı tanıtım şampiyonlarına hak ettiği değeri vermek, örnek uygulamalarının ve üstün başarılarının Türk iş dünyasına rol model olmasını sağlamak ve farklı platformlarda markalarımızın gelişimini desteklemek amacıyla yapılan araştırma sonuçlarına göre Türkiye'nin Global 100 işletmesi arasında Metal sektöründe “Platin Global 100 ödülü” ne layık görülen ERDEMİR GRUBU' muzu ve diğer sektör şirketlerimizi tebrik eder, Bu vesile ile de, ‘ÖLÇEK EKONOMİLERİNİN BİR GEREĞİ OLARAK DÜNYA ÇELİK SEKTÖRÜNDEKİ DEĞİŞEN DİNAMİKLER PARALELİNDE; STRATEJİK DÖNÜŞÜM ODAKLI, ALIŞILMIŞIN DIŞINA ÇIKAN, ESKİ KÖYE YENİ ADET GETİREN VE EZBERLERİ BOZAN' hayal ve bilgi odaklı inovatif bir proje çalışması ile ERDEMİR'in 50. Kuruluş yıl dönümü olan 15 Mayıs 2015 tarihinde ERDEMİR GRUBU içinden doğan ve kuruluşunun henüz birinci yılında, ERDEMİR GRUBU'muzun da üye olduğu “Dünya Çelik Birliği World Steel Association, @worldsteel” ve Dünyanın en büyük ölçekli çelik üreticisi ArcelorMittal, @ArcelorMittal resmi twitter sayfasınca takibe değer bulunulan “TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK ÇELİK ŞİRKETİ (web)” Kod adı; UnNovaSteel'in bu başarısını paylaşmaktan gurur ve onur duyarız. @worldsteel resmi twitter sayfasınca takip edilenler linki; https://twitter.com/worldsteel/following @ArcelorMittal resmi twitter sayfasınca takip edilenler linki; https://twitter.com/ArcelorMittal/following Dünya Çelik Birliği World Steel Association (worldsteel) Who we are; The World Steel Association (worldsteel) was founded as the International Iron and Steel Institute on 19 October 1967. It changed its name to the World Steel Association on 6 October 2008. worldsteel is a non-profit organisation with headquarters in Brussels, Belgium. A second office in Beijing, China, opened in April 2006. worldsteel represents over 160 steel producers (including 9 of the world's 10 largest steel companies), national and regional steel industry associations, and steel research institutes. worldsteel members represent around 85% of world steel production. worldsteel is one of the largest and most dynamic industry associations in the world. Source: http://www.worldsteel.org/about-us/who-we-are.html Kod adı; @UnNovaSteel'in açılımı: Un - Ünal'ın Un'u Nova - İnovasyon'un, Nova'sı Steel – Çelik Saygılarımızla "Ya ilk ol, ya da farklı. EĞER YAPABİLİRSEN HEM İLK OL, HEM DE FARKLI." Ünal Savaş, Kod adı: @UnNovaSteel, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO https://twitter.com/UnNovaSteel

Yorum Yazın

Canlı Radyo