Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR GRUBU ’YÖNET 2016’DA

 ERDEMÄ°R GRUBU ’YÖNET 2016’DA

Bilkent Ãœniversitesi Mühendislik TopluluÄŸu tarafından bu yıl 11.si düzenlenen “YÖNET 2016”, 27-28 Åžubat 2016 tarihlerinde Ankara’da gerçekleÅŸtirildi. Türkiye’deki yöneticilik ve liderlik organizasyonları arasında örnek olarak gösterilen organizasyona Erdemir Grubu katıldı.

Türkiye’nin en büyük yöneticilik ve liderlik kampı “YÖNET 2016”, ülkemizin birçok üniversitesinden 600 öğrencinin katılımı ile gerçekleÅŸti. GeleceÄŸin yöneticilerinin katıldığı organizasyonda Erdemir Grubu kurduÄŸu stant ile tanıtımını yaparken, öğrencilerle yöneticilik konusunda paylaşımlarda bulundu.

Etkinlik kapsamında konuÅŸma yapan Erdemir Grubu Pazarlama ve Satış Koordinatörü BaÅŸak Turgut’un yer aldığı oturuma ise öğrenciler büyük ilgi gösterdi. EtkinliÄŸin ikinci gününde gerçekleÅŸen konuÅŸmada, BaÅŸak Turgut, Erdemir Grubu ile ilgili bilgi verirken, kariyer hayatı boyunca yaÅŸadığı deneyimlerini de öğrencilerle paylaÅŸtı.

Türkiye’de hem tonaj hem de tutar açısından en büyük montanlı satışa ekibi ile beraber imza atan BaÅŸak Turgut, öğrencilere kariyer hayatındaki deneyimlerini “Tuzaklar” ve “Sihirler” baÅŸlıkları altında, ilgi çekici bir sunumla aktardı.

“Erdemir çok büyük bir sanayi ÅŸirketi. Kurumsal bir yapı olan Erdemir Grubunda çalışmak isteriz” diyen öğrencilerden gelen soruları, sunumu sonrasında yanıtlayan BaÅŸak Turgut, “genç arkadaÅŸlarımıza tecrübem ile bir nebze de yardımcı olabilmekten mutluluk duyuyorum, bence bizim gibi yöneticiler için bu bir sosyal sorumluluktur” yorumunda bulundu.

Bu organizasyonda öğrenciler, Erdemir Grubu’nun 31 Mart 2016 tarihine kadar devam eden yaz dönemi staj baÅŸvuru süreçleri ve Grubumuzun Yeni Mezun Ä°ÅŸe Alım Programı hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo