Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERBAKAN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

ERBAKAN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Saadet Partisi Alaplı Ä°lçe TeÅŸkilatı, tarafından eski baÅŸbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın vefatının 5. yıl dönümü dolayısıyla   "Erbakan FotoÄŸraf Sergisi" açıldı.

Saadet Partisi Alaplı ilçe BaÅŸkanı Ramazan Sarıkaya, Alaplı Merkez Camisi önünde eski baÅŸbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın vefatının 5. yıl dönümü dolayısıyla Erbakan’ın Türkiye’nin deÄŸiÅŸik yerlerinde çektirdiÄŸi fotoÄŸrafların yer aldığı "Erbakan FotoÄŸraf Sergisi" açtıklarını söyledi.

FotoÄŸraf sergisinin büyük ilgi gördüğünü belirten Sarıkaya, “Saadet Partisi Alaplı ilçe TeÅŸkilatı olarak 22 Åžubat- 2 Mart tarihlerinde düzenlenen Erbakan Haftası dolayısıyla Türkiye genelinde olduÄŸu gibi Alaplı’da da bir dizi etkinlikler düzenliyoruz. Merhum hocamızın Türkiye’nin deÄŸiÅŸik yerlerinde çektirdiÄŸi fotoÄŸrafları bir araya getirerek sergi  açtık.  FotoÄŸraf sergimize vatandaÅŸlarımızda büyük ilgi gösterdi. Belediye BaÅŸkanımız Nuri Tekin ve belediye meclis üyelerimizde sergimizi ziyaret ettiler. Ben kendilerine ÅŸahsım ve partim adına sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyorum. Biz teÅŸkilat olarak sadece anma programı yapmıyoruz. Hocamızı da anlamaya çalışıyor ve onu anlatmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bu hafta yapacağımız etkinliklere Alaplı halkını davet ediyoruz” dedi.

Öte yandan Erbakan FotoÄŸraf  Sergisini gezen Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin de sergiyi beÄŸendiÄŸini belirterek “Erbakan hocamızı saygı sevgiyle anıyoruz” diye konuÅŸtu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo