Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Encümen Seçimleri Yapıldı!.

Encümen Seçimleri Yapıldı!.

-Köylere Hizmet Götürme BirliÄŸi’nde encümen seçimleri yapıldı


EreÄŸli’de Köylere Hizmet Götürme BirliÄŸi’nde Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri ve Muhtarlar arasından 2017 yılında görev yapacak encümen üyelerinin seçimi yapıldı. 
Kdz. EreÄŸli Köylere Hizmet Götürme BirliÄŸi 2017 yılı olaÄŸan toplantısı, Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu baÅŸkanlığında Müftülük Konferans Salonu’nda yapıldı.
Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸlayan toplantıda konuÅŸan Kaymakam MadenoÄŸlu yapılacak seçimlerde sadece kazananın olacağını, kaybedenin ise olmayacağını söyledi. MadenoÄŸlu, “Büyük bir olgunlukla oy kullanma iÅŸlemi tamamlandı. Yeni görev alacak arkadaÅŸlarımı tebrik ediyorum. Ä°nanıyoruz ki önceki komisyonumuzda olduÄŸu gibi bu komisyonumuz da ilçemiz için güzel hizmetler yapacaktır. Bu bir seçimdir, seçimde daima kazanan ve kaybeden olacaktır. Ama bizim bu seçimimizde kazanan vardır, kaybeden yoktur. Kazanan bizim ilçemiz ve köyleridir” dedi.
Encümen üyeliği için İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen, Ali Tarakçı ve Kazım Beceren aday olurken, Muhtarlardan ise Pembeciler Köyü Muhtarı Mustafa Kocabıyık, Hasankahyalar Köyü Muhtarı Fahri Demircan, Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar ve Ortaköy Köyü Muhtarı Erol Özsoy aday oldu. Seçimler sonucunda İl Genel Meclis Üyeleri Ayhan Taşdalen ve Kazım Beceren ile Muhtarlardan Mustafa Kocabıyık ve Erol Özsoy encümen üyesi olarak seçildi.
Gizli oy açık sayım esasına göre yapılan seçimde Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri’nden Ayhan TaÅŸdelen 57 oy, Kazım Beceren 51 oy, Muhtarlardan Mustafa Kocabıyık 57 oy, Erol Özsoy 52 oy aldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo