Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Emniyet Müdüründen iç rahatlatan sözler!!

Emniyet Müdüründen iç rahatlatan sözler!!

Küçük: Bizim Ereğli ilçemizdeki okullarımızda uyuşturucu kesinlikle ve kesinlikle yok. Bu konuda, Ereğli İlçe Emniyeti olarak çok başarılıyız.”


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde son dönemde özellikle uyuşturucu ile mücadelede önemli başarılara imza atan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, yeni eğitim ve öğretim yılında da gerekli tüm tedbirleri aldığı bildirildi.
İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Erdemir Kültür Merkezi’nde Kaymakam Nazım Madenoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, özellikle uyuşturucu ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.
Okullarda güvenlik kameralarının kent güvenlik sistemine entegrasyonu ile ilgili İl Özel İdare’sine talepte bulunulduğunu anlatan Küçük, "yaklaşık 2 senedir aktif olan kent güvenlik yönetim sistemimizde 60’a yakın sabit ve hareketli kamera var. Batı Karadeniz bölgesinde de ileri düzeyde. Kameraların arttırılmasına yönelik de girişimlerimiz var" dedi.
Her okulun irtibat görevlisi var
Polis sorumluluk bölgesindeki tüm okullarda irtibat görevlisinin bulunduğunu, bunun yanı sıra okulların sabah, öğlen ve akşam çıkışlarının kontrol altında tutulduğunu anlatan Küçük şu sözlerle konuştu:
"Yakalama ve operasyonlarının dışında tüm okullarımızda irtibat görevlimiz var. Merkezimizin emirleri doğrultusunda bununla yetinmedik çocuk büromuz var, okullarımızı ziyaret ediyoruz. Problemleri konulara anında müdahale ediyor. Ekiplerimiz müsait oldukça okulları geziyor, sabah, öğle, akşam çıkışları takip ediliyor.
Yine Milli Eğitim, Toplum Sağlığı Merkezi, belediye, gıda tarım ile birlikte okul çevrelerinde denetimler yapılıyor. Gıda satışı yapan, internet salonları kontrol altında. Hiç internet ve oyun salonu tabelası olmayan yerleri de men ettik. Bizim genel asayiş çalışmaları kapsamında da takip ediyoruz.
“Söz konusu değil”
Okullarımızda halk arasında yaygın bir şey var, ’uyuşturucu okullara kadar indi’ her yerde satılıyor, kullanılıyor’ benzeri şeyler var. Bizim ilçemizde, gençlerimizin ve okul çağına gelen çocuklarımızın uyuşturucuya karışması söz konusu değildir. Bunu yapılan operasyon çalışmaları ile bu işi tamamen engelledik. Bizim Ereğli ilçemizdeki okullarımızda uyuşturucu kesinlikle ve kesinlikle yok. Bu konuda, Ereğli İlçe Emniyeti olarak çok başarılıyız.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo