Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EMİTT FUARI DEVAM EDİYOR!..

EMİTT FUARI DEVAM EDİYOR!..

21.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’nın 2. gününde Ereğli Belediyesi standını ziyaret eden konuklara Ereğli Pidesi ikram edildi. İlçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünleri de sergilendiği fuarda tanıtım standına gelen konuklar ağırlandı aralarında kardeş ve komşu ilçelerinde bulunduğu stantlar ziyaret edildi.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMİTT Fuarına katılan Kdz. Ereğli Belediyesi, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtmaya devam ediyor.

29 Ocak Pazar gününe kadar sürecek fuarın 2. gününde Ereğli Belediyesini ziyaret eden katılımcılara Ereğli pidesinin yanı sıra, ilçenin tarihi kültürel değerlerini anlatan tanıtım broşür ve kitapçıklar, fındık ve Osmanlı Çileği reçelinden oluşan ikramların içinde bulunduğu hediye çantaları takdim edildi.

80 ülke ve 81 ilden katılımcıların olduğu fuarda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, Özel Kalem Müdürü İbrahim Dönmez, bağlı müdürlüklerin personelleri  standı ziyaret eden konukları ağırlarken, aralarında Kardeş Belediye Ankara Keçiören Belediyesi ve komşu ilçe Akçakoca’nın da bulunduğu stantlar ziyaret edildi. 

EMİTT FUARI DEVAM EDİYOR!..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo