Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Emekli maaşını Mehmetçik’e bağışladı

Emekli maaşını Mehmetçik’e bağışladı

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde bir dönem sendika yöneticiliÄŸi yapan emekli işçi, aylık emekli maaşını Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere verilmek üzere Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını bildirdi.


Türk Metal Sendikası EreÄŸli Åžubesi’nde bir dönem mali sekreterlik, iki dönemde Åžube BaÅŸkanlığı görevini yapan Süleyman Kaymış, gazetecilere açıklamasında, güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı yurt içi ve dışında büyük zaferlere imza attığını söyledi. Yurdun düşmanlardan korumak için canını hiçe sayan, cephede savaÅŸan MehmetçiÄŸe emekli maaşını bağışlayarak katkıda bulunmak istediÄŸini belirten Kaymış, şöyle dedi:
"Onlar her türlü her şeyin en iyisine layıklar. Gerek cephedeki gerekse vatanımızın diğer bölgelerinde görev yapan askerlerimize canımız feda olsun. Onların her türlü her şeyini biz oturduğumuz yerden belki de film seyreder gibi izliyoruz ama işin önemini onlar daha iyi biliyorlar.
Gönlümüz, kalbimiz cephede savaÅŸan askerlerimizle, evlatlarımızla birliktedir. Allah yar ve yardımcıları olsun. MehmetçiÄŸimiz üstün gayretleri ile Afrin’de büyük baÅŸarılara imza atıyorlar, takip ediyoruz. Bunu ben inÅŸallah kısa zamanda iyi bir ÅŸekilde sonuçlandırılacağını tahmin ediyorum. Åžehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil ÅŸifalar diliyorum."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo