Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL VİDEO

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL VİDEO

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü etkinlikler kapsamında, 5 ayrı meslek dalında emek veren kadınların hikâyelerini anlatan görsel bir sunum hazırladı. BaÅŸkan Uysal söz konusu sunumda yer alan iÅŸ kadınlarını 8 Mart’ta iÅŸ yerlerinde ziyaret edecek.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde 5 ayrı meslek dalında emek veren kadınların hikâyelerini anlatan görsel bir sunum hazırladı.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 8 Mart etkinlikleri kapsamında Kasap, fırıncı, pazarcı, tekstil işçiliÄŸi ve servis ÅŸoförlüğü yapan ve hazırlanan videoya konu olan kadınları, çalıştıkları iÅŸ yerlerinde 8 Mart’ta ziyaret edecek.

Aynı gün Cumhuriyet Halk Evi’nde ilk defa açılacak olan “Elpek Kurs Evi” ni de ziyaret edecek olan BaÅŸkan Uysal, yayımladığı 8 Mart mesajında, ÅŸu ifadelere yer verdi;

“Kadınlarımızın eÄŸitimli, sorgulayan, üretime ve yönetime aktif bir ÅŸekilde katılan bireyler olmaları, ülkemizin ve ilçemizin aydınlık geleceÄŸi açısından büyük önem taşımaktadır.

Kdz. Ereğli Belediyesi olarak, sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımızın, ülkemiz ve ilçemizin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkıları olduğu gerçeğinden yola çıkarak, her zaman yanında olduğumuz kadınlarımıza, yaşamın her alanındaki desteğimizi süreceğiz.

Bu vesile ile kadınlar için önemli olan bu günün, yılın 1 günüyle sınırlı kalmaması dileÄŸiyle, tüm kadınlarımızın, ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL VİDEO

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo