Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Elektrikli aracıyla otomobile çarptı

Elektrikli aracıyla otomobile çarptı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karabük’te, otomobile çarpan elektrikli araç sürücüsü engelli kiÅŸi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Namal KavÅŸağı’nda Dilek Arı’nın kullandığı elektrikli engelli aracı, Kutay YenidoÄŸan yönetimindeki 78 SU 036 plakalı otomobilin arka tamponuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle engelli, aracından yola fırladı. Bu sırada araç içinde yüksek sesle müzik dinleyen sürücü, engelli kadının kendine çarptığını fark etmeyerek yoluna devam etti.
“Aracımı bırakmayın” 
Olay yerine gelen 112 ekiplerince sedyeye alınan Arı, çevresindekilere engelli aracına sahip çıkılmasını, yakınlarına ise bilgi verilmesini istedi. Engelli sürücü Arı, daha sonra Karabük EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Fark etti, koÅŸarak geldi 
Bu sırada olay yerine gelen polis ekiplerine gri bir aracın çarptığı bilgisi verilirken, kazaya karışan genç sürücü koÅŸarak olay yerine geldi. Polislere kazayı kendisinin yaptığını ve müzik dinlediÄŸinden çarpma sesi duymadığını söyleyen otomobil sürücü, “geçtiÄŸimde sarı ışık yanıyordu. O bana arkadan vurdu. Aracımda müzik çalıyordu. Tamponum yerinden çıktığını gören diÄŸer sürücüler uyarınca ileride aracımı park edip geldim. Sonradan fark ettim” dedi. 
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, bir polis memuru ve otomobil sürücüsü engelli bayanın elektrikli aracını itip benzinliğe çekerek emanet etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo