Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EMEKLERİNİ SERGİLENİYOR

 EMEKLERÄ°NÄ°  SERGÄ°LENÄ°YOR

Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri DerneÄŸi (EVEDER) Yönetimi  tarafından organize edilen “El Sanatları Emekçileri” tanıtım sergisinin açılışı gerçekleÅŸtirildi.

Haber merkezi - Kdz. EreÄŸli Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda, “El Sanatları Emekçileri” tanıtım sergisinin açılışı 03 Mart 2016 PerÅŸembe saat 12:00’da yapıldı.

Açılışa, ERDEMİR Vakfı Başkanı Murat Kayıkçı, ERDEMİR Kurumsal İletişim Şefi Cevat Bozkurt, etkinliğin ev sahibi EVEDER Başkanı Bahattin Şenay ve yönetimi, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ.Necati Günay ve davetliler katıldı.

Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri DerneÄŸi’nin sosyal ve kültürel ağırlıklı faaliyetlere önem verdiÄŸine dikkat çeken dernek baÅŸkanı Åženay; “Sergimize iÅŸtirak eden tüm davetlilerimize teÅŸekkür ediyorum. Üç gün boyunca açık olacak sergimizdeki ürünler bölgemizdeki el sanatçıları tarafından hazırlanmıştır. Tüm halkımızı bekliyoruz. EmeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ederek, önümüzdeki dönemlerde de yapmayı düşündüğümüz etkinliklerde bir arada olmayı ümit ediyoruz” dedi.

Sergiyi gezen davetliler, birbirinden güzel el işlemeleri, aksesuarlar, tablolar, Kdz. Ereğli ve bölgemize özgü görsel yapıtlar, Devrek Bastonu, Osmanlı dönemi ve Cumhuriyet dönemi ve savaş dönemlerine ait yapıtlar, manzara resimleri, ahşap işlemeler, yağlı boya çalışmaları hakkında sergi sahipleri tarafından bilgiler edindiler.

El Sanatları Sergisi’nin, 05 Mart 2015 Cumartesi saat 17:00’a kadar açık kalacağı belirtildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo