Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EĞİTİMDEKİ SORUNLAR ÇEVİK İLE AŞILIYOR

EĞİTİMDEKİ SORUNLAR ÇEVİK İLE AŞILIYOR

Alaplı’da yapımı tamamlanan ama eksiklikler nedeniyle eğitim ve öğretime açılmayan Yeni Atatürk Ortaokulu 15 gün gibi kısa sürede okulun tüm eksiklikleri tamamlanarak ikinci yarıyıla hazır hale getirildi. Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Cevat Çevik, göreve geldiği kısa sürede eğitimde önemli başarılara imza atarak Müdürlükte ne kadar isabetli bir karar olduğunu kanıtlamış oldu. 


Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Cevat Çevik, ilçeye yeni okullar kazandırmak, ikili eğitimden tekli eğitime geçilmesi noktasında mesai gözetmeksizin ilçedeki eğitim çıtasını yükseltmek için başlattığı çalışmaları ile ses getirmeye başladı. Yapımı tamamlanan ama eksiklikler nedeniyle eğitim ve öğretime açılmayan Atatürk Ortaokulunu 15 gün gibi kısa sürede okulun tüm eksikliklerini tamamlayarak ikinci yarıyıla hazır hale getirdi. Çevik ve Okul Müdürleri, öğretmenler ve Milli Eğitim personeli 15 gün içinde okulun doğalgazı, elektrik, su işlerinin yanı sıra okul idare odaları, sıraları ve okulun tüm ihtiyaçlarını giderdi. 


Yeni Alaplı Atatürk Ortaokulu 6 Şubat 2017 pazartesi günü saat 09.00 resmi olarak hizmete açılacak.
Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, okulun eksikliklerinin giderilmesi noktasında emeği geçenlere teşekkür ederek 6 Şubat 2017 pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Yeni Alaplı Atatürk Ortaokulunun açılışına herkesi davet etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo