Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜZCE-ZONGULDAK YOLU!.

DÃœZCE-ZONGULDAK YOLU!.

Düzce’de etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan D-655 Düzce-Zonguldak karayolunda mahsur kalan sürücülere Türk Kızılayı ekipleri ulaÅŸtı. 

Bölgede etkili olan kar yağışı, Düzce ve Zonguldak arasında bağlantıyı sağlayan D-655 karayolunun Hiciz rampası, Şifalı Su ve Tepeköy mevkilerinin Akçakoca yönünde ulaşımda aksamalar yaşanmasına neden oldu.

Yola hazırlıksız çıkarak zincir takmayan çok sayıda sürücünün araçlarında mahsur kaldığı bölgede, Türk Kızılayı Batı Karadeniz Lojistik ve Afet Yönetim Merkezi ekipleri, araçları zincir takarak bulundukları bölgeden kurtarmaya çalıştı.

Ekipler, soÄŸuktan etkilenen sürücülere ve yolculara çay ile çorba ikram etti. 

Bölgedeki çalışmalar hakkında AA muhabirine bilgi veren Türk Kızılayı Batı Karadeniz Lojistik ve Afet Yönetim Merkezi Afet Uzmanı Cemil Selvi, yardıma ihtiyacı bulunan herkesin yanında yer almaya çalıştıklarını söyledi. 

Bölgede sürekli ring halinde bulunarak sürücülere yardım etmeye çalıştıklarını belirten Selvi, şunları dile getirdi:

’’Yolda kalan sürücü ve yolcular için sıcak ikramlarda bulunuyoruz. Yolda kalan vatandaÅŸlarımıza çay, kahve ve kek gibi ikramlarda bulunuyoruz. Amacımız sürücülerimizin ve yolcularımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek. Bugün de yolda kalan insanlarımızın ihtiyaçları var. Biz buradayız ve ikramlarımız devam ediyor. Türk Kızılayı olarak ihtiyacın olduÄŸu her yerdeyiz." 

Öte yandan, Düzce ValiliÄŸinden yapılan yazılı açıklamada, kentte sabah saatlerinde 99 köy yolunun ulaşıma kapalı olduÄŸu, Ä°l Özel Ä°daresinin  yoÄŸun çalışmasıyla bu rakamın 4’e indiÄŸi, çalışmaların devam ettiÄŸi bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo