Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Duygulanmamak elde değil…

Duygulanmamak elde değil…

Zonguldak Şehit Madenci Aileleri Derneği ile Zonguldak Kömür Spor yönetimi arasında, benzerine az rastlanan dayanışma örneği yaşandı.


Dernek Başkanı Çetin Yiğit, Ereğli FM’e yaptığı açıklamada, kulübe destek olmak amacıyla Kulüp Başkanı Süleyman Caner’le görüşerek forma satın almak istediklerini söyledi. Caner’in ise bu jeste daha büyük jestle karşılık vererek istenilen formaların üzerine, maden kazalarında şehit olanların isimlerinin yazdığını belirten Yiğit, şöyle dedi:  

Duygulandıran jest…
“Zonguldak sporun yapmış olduğu şehit madenciler için özel olarak hazırlanan formaları teslim aldık. Formaların önlerinde bugüne kadar şehit olan madenci isimleri mevcuttur. Zonguldakspora ve Zonguldak Kulüp Başkan’ı Süleyman Caner’e, madenci şehitlerini unutmadığı ve onlara sahip çıktığı için teşekkür ederiz.”

Maden kokusu… Alın teri…
Formaları teslim almaya gidenlerden Zonguldak Şehit Madenci Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Kılıçarslan ise “her formanın bir gururu vardır. Bunun değeri ve anlamı farklı. Bu formalarda maden kokusu, alın teri var” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Önder Ozdemir

21 Ekim 2017 - 15:28

Emegi geçen herkese teşekkürler yüreklerine sağlık

Yorum Yazın

Canlı Radyo