Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Duygu dolu anlar

Duygu dolu anlar

22 yıl önce şehit verdiği oğlunun mezarını öpüp gözyaşı döktü


Zonguldak’ta Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü ve 18 Mart Åžehitler Günü dolayısıyla, Åžehitlikte program düzenlendi.
Vali Ahmet Çınar ve beraberinde Åžehit Aileleri Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma DerneÄŸi BaÅŸkanı Mustafa Yorulmaz ile birlikte ÅŸehit mezarlarına karanfil bıraktı. 
Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Ä°l Müftüsü Rüstem Can tarafından dua yapılmasıyla birlikte ÅŸehitlikte düzenlenen program sona erdi. 
22 yıldır ÅŸehit acısı…
Åžehit aileleri katıldıkları programda evlatlarının mezarları başında dua edip gözyaşı döktü. 1996 yılında oÄŸlu Yunus Yorulmaz’ı Siirt’te ÅŸehit verdiÄŸini anlatan Şükran Yorulmaz, "Acımız var. 22 sene oluyor benim oÄŸlum daha bugün gelmiÅŸ gibi. Ne yapalım, hepinizden Allah razı olsun. Devletimiz, milletimiz saÄŸolsun. Siirt Okçular’da oÄŸlum ÅŸehit düştü. Bunun durumu anlatılamaz içime soracaksın. Allah hepimize sabırlık versin" diye gözyaşı döktü. 
Oğlunun mezarı başına gelen anne Şükran Yorulmaz, şehidin mezar taşını öperek gözyaşı döktü. Törende görevli bir komiser ise güçlükle ayakta duran şehit annesine destek oldu. Şehit yakını ile birlikte gözyaşı döken komiser, şehit annesine sarılarak teselli etti. Tören sonrası şehit annesi güçlükle oğlunun mezarı başından ayrıldı. Komiser ise şehitlik çıkışına kadar şehit annesinin yanından ayrılmadı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo