Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DURUŞMA ERTELENDİ!..

DURUÅžMA ERTELENDÄ°!..

EreÄŸli’de ehliyetsiz kullandığı aracın karşı yönden gelen kamyonete çarpması sonucu bir kiÅŸinin ölümüne neden olduÄŸu iddia edilen sürücü,  2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya baÅŸlandı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruÅŸmaya, tutuklu sanık KurtuluÅŸ Demirci (25) ile tarafların avukatları katıldı.

Mahkeme heyetinin söz verdiği sanık Demirci savunmasında, ihtiyaç duymadığı için ehliyet almadığını dile getirdi.

Günübirlik iÅŸlerde çalıştığını belirten Demirci, "Olay günü EreÄŸli’de iÅŸ çıkmıştı. ’Köye geç dönebilirim, bu nedenle araba bulamayabilirim’ diye, aÄŸabeyimin arabasını onun izniyle aldım. Ä°ÅŸim bittikten sonra köye gidiyordum. Bir anda kaza oldu. DikkatsizliÄŸimden kaynaklanmış olabilir. Gözümü açtığımda hastanedeydim" diye konuÅŸtu.

Mahkeme heyeti, "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilen sanığın  tahliyesine karar verdi.

DuruÅŸma, 27 Nisan tarihine ertelendi. 

EreÄŸli’de, 7 Ocak’ta, KurtuluÅŸ Demirci’nin kullandığı 67 TU 204 plakalı araç, karşı yönden gelen Yusuf Kulaksız (30) idaresindeki 67 TN 029 plakalı kamyonete çarpmıştı. Kulaksız’ın yaralandığı kazada, kamyonette bulunan Rıza OdabaÅŸ hayatını kaybetmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo