Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜN GECEDEN NOTLAR..

DÃœN GECEDEN NOTLAR..

15 Temmuz darbe giriÅŸiminin ardından Kdz. EreÄŸli’deki demokrasi nöbeti sürüyor. Nöbetin 16.gecesi yine Atatürk Anıtı önünde buluÅŸan EreÄŸli halkı demokrasiye sahip çıkma adına meydanı boÅŸ bırakmıyor.

15 gündür sabah ezanına dek ilçe halkıyla nöbetini sürdüren Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Hakkâri Çukurca’da çıkan çatışmada ÅŸehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek baÅŸladığı konuÅŸmasında, “Åžehitlerimizin ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne baÅŸsaÄŸlığı ve yaralı askerlerimize ÅŸifa diliyorum” dedi.

Başkan Uysal demokrasi nöbetinde 15 gündür kendilerini yalnız bırakmayan Ereğli halkıyla gurur duyduğunu ifade ettiği konuşmasında şu cümlelere yer verdi:

“Bizler, 15 Temmuz’u, unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu geceyi yaÅŸatmak için anıt bölgesine ’15 Temmuz Bulvarı’ adının verilmesini belediye meclisine sunacağız. Artık Ä°lçemizdeki bazı caddelerinde adının deÄŸiÅŸmesi gerek. Darbeyi hainlere attığı ilk kurÅŸunla önleyen Åžehit Astsubay Ömer Halisdemir’n de adını yaÅŸatma düşüncemiz var.

Bundan sonra kendimize olan özgüvenimizin artmasıyla birlikte ülkemizin, ÅŸehrimizin geleceÄŸi daha aydınlık, daha parlak olacak. Bizler gibi sizlerde buna inanıyorsunuz. Bu demokrasi nöbetlerinde bizi asla yalnız bırakmayan özellikle kadınlarımıza minnettarız. Çünkü onlar bizlerden daha fazla çocuklarını, geleceklerini düşünürler. Onların olduÄŸu her yerde baÅŸarı, temizlik ve huzur vardır“ ifadelerini kullandı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo