Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÖRT BİN POLİS MEMURU ALINACAK!.

DÖRT BİN POLİS MEMURU ALINACAK!.

Emniyet Genel Müdürlüğünce, Ã¶zel harekat branÅŸlı 4 bin erkek polis memuru adayı alınacak.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Meslek EÄŸitim Merkezlerine (POMEM) 17. dönem polis meslek eÄŸitimi için özel harekat branÅŸlı 4 bin erkek polis memuru adayı alımı yapılacak. Adaylar, Polis Akademisi BaÅŸkanlığına ait "www.pa.edu.tr" adresinden baÅŸvuruda bulunabilecek.

Polis meslek eÄŸitimi için adaylarda aranacak ÅŸartlar şöyle: 

"- En az dört yıllık lisans seviyesindeki bir yükseköğretim programından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

- 31 Aralık 2016 tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak,

- 2014 veya 2015 yıllarında yapılan KPSS lisans P3 Puan türünden en az 50,00 taban puanı almış olmak. (Emniyet Teşkil​atı personeli şehit veya vazife malulü eş veya çocuklarından KPSS lisans P3 puanı en az 40,00 taban puan şartı aranacak.)​"

Açıklamaya göre, öğrencilerin yemek, barınma ve saÄŸlık giderleri Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından karşılanacak. EÄŸitim sonunda baÅŸarılı olanlar özel harekat branÅŸlı polis memuru olarak göreve baÅŸlayacak. 

Sınava giriÅŸ koÅŸulları, sınav takvimi ve diÄŸer konular "http://www.pa.edu.tr/"​ resmi internet sitesinden ilan edilecek. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo