Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Dolandırıcı, suçüstü yakalandı

Dolandırıcı, suçüstü yakalandı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžubesi ekiplerinin dikkati, bir vatandaşı telefon yoluyla dolandırılmasını önledi. Telefon dolandırıcısının istediÄŸi parayı hesaba yatırtan polis, banka görevlilerinin oyaladığı dolandırıcıyı parayı çekerken suçüstü yakalandı. 
Olay, Düzce’nin Bolu Caddesi üzerindeki bir bankanın ÅŸubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.K isimli bir ÅŸahsı arayan O.A kendisini polis olarak tanıtarak hesabına 102 bin lira yatırılmasını istedi. Bu sırada F.K dolandırıldığını anlayarak durumu hemen Düzce Ä°l Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Bu esnada F.K. de bankaya para yatırarak hesabı incelemeye aldırdı. O.A. hesaba yatırılan parayı çekmek için banka ÅŸubesine gidince incelemede olan hesabı gören banka görevlileri durumu polis ekiplerine haber verdi. Bu arada şüpheli O.A.’yı banka ÅŸubesinde banka görevlileri oyalamaya çalıştı. Ä°hbarı alan polis ekipleri, Bolu Caddesi üzerindeki bir bankanın ÅŸubesine giderek sık aralıklarla para çeken ve hareketleri şüpheli olan O.A’yı takibe aldı. Åžahıs para çekerken gözaltına alındı. 
Banka ÅŸubesinde polisleri karşısında gören O.A, suçunu itiraf etti. Bankada bir süre bekletilen ve paraları tutanakla geri alan polis ekipleri, ÅŸahsı sorgulamak üzere Düzce Ä°l Emniyet Müdürlüğüne götürdü. 
Olayla ilgili geniÅŸ çapta soruÅŸturma baÅŸlatıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo