Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Doğalgaz patladı; 2 yaralı

Doğalgaz patladı; 2 yaralı

Zonguldak’ta ilköğretim okulunun yakınında özel bir firmanın yetkili servisinde patlama meydana geldi. DoÄŸalgaz sıkışmasından kaynaklandığı iddia edilen patlamada iki kiÅŸi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, olay, Bahçelievler Mahallesi Rasat Sokak üzerinde meydana geldi. Bahçelievler Ä°lköğretim Okulu’nun yakınında bulunan bir apartmanın giriÅŸ katında bulunan doÄŸalgaz kombilerinin bakımının yapıldığı özel bir firmanın yetkili servisinde iddialara göre doÄŸalgaz sıkışmasından kaynaklı patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle firmaya ait iÅŸ yerinde ve apartmanda geniÅŸ çapta maddi hasar oluÅŸtu. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken polis ekipleri de çevrede geniÅŸ güvenlik önlemleri aldı. 
Patlama sonrası çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken firmada çalışan Seren Atar’ın (25) yüzünde yanıklar meydana geldi. Olayın meydana geldiÄŸi iÅŸyerinin üst katında ikamet eden Fatma Kar (64) ise vücudunun çeÅŸitli yerlerinden yaralandı. Öte yandan, bölgeye bomba imha ekipleri de sevk edildi. Yangının söndürülmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanları meydana patlamaya iliÅŸkin çalışma baÅŸlattı. 
Babası için gözyaşı döktü 
Bu sırada Bahçelievler Ä°lköğretim Okulu’nda okuyan kız çocuÄŸu ise patlamanın meydana geldiÄŸi binada bulunan babası için gözyaşı döktü. Olay yerine gelerek "Babam nerede?" diye göz yaşı döken küçük kızı çevredeki vatandaÅŸlar sakinleÅŸtirdi. Babasının saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸunu çevredekilerden öğrenen küçük kız, bir süre sonra annesinin yanına giderek aÄŸladı. Evlerinin zarar gördüğünü düşünen ve "Biz ÅŸimdi nereye gideceÄŸiz?" diyen küçük kızı teselli eden annesi ise "Kızım evde bir ÅŸey yok. Evimize gideceÄŸiz" diyerek sarıldı. Küçük kız olayın ÅŸokuyla, "Ben bir daha o eve girmem" diyerek aÄŸladı. Olayın ÅŸokunu atlatamayan küçük kız ise annesi tarafından bulunduÄŸu yerden uzaklaÅŸtırıldı. 
Öte yandan, ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo