Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DOĞA’DA ŞENLİK VAR

DOĞA’DA ŞENLİK VAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesindeki DoÄŸa Koleji’nce, Disiplinlerarası Bilim, Sanat, Kültür ve Spor ÅženliÄŸi gerçekleÅŸtirildi.
Okul Müdürü Caner Özçep, şenlik sırasında gazetecilere açıklamasında, içeriği diğer şenliklerden farklı olduğunu belirttiği etkinliğin ilkini yaptıklarını söyledi. Bu tür etkinliklerin süreceğini anlatan Özçep, şöyle dedi:
“Bugün yine güzel bir etkinliÄŸe imza atıyoruz. Bilim ÅženliÄŸinin biraz formatını deÄŸiÅŸtirdik. Disiplinler arası dediÄŸimiz derslerin tamamını koyduk. Görsel sanatlar, müzik, resim, Ä°ngilizce, beden eÄŸitimi, matematik, tarih, beden bütün branÅŸların yapmış olduÄŸu etkinlikler söz konusu. Yaklaşık bin öğrencinin katılımı ile gerçekleÅŸen bir etkinlik. Zümreler burada çalışmalarını ve uygulamalarını kullanıyorlar, öğrencilerimiz ile birlikte etkinlikler hazırlayıp sunuyorlar. Etkinliklerimiz artarak devam edecek.”

HÃœLYA ÇATAKLI’YA ‘BÃœYÃœK SÃœRPRÄ°Z”
Öte yandan, okulun genel müdürü Hülya Çataklı’ya ait yaklaşık 50 yılı öncesine dayanan arÅŸivinden çıkan çeÅŸitli materyaller de, kurulan stantta sergilendi. Duygulandığı görülen Çataklı, açılan stantın kendisi için de sürpriz olduÄŸunu belirterek, “gençlik yıllarımdan beri biriktirdiÄŸim, sakladığım eÅŸyalarımın böyle anlamlı bir günde sergilenmesi beni duygulandırdı. EmeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyorum” dedi.

 

DOĞA’DA ŞENLİK VAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo