Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Dış çekimlere alternatif oldu!

Dış çekimlere alternatif oldu!

Yeni çiftler mutluluklarını Akçakoca sahillerinde ölümsüzleştiriyor


Düzce’nin Akçakoca ilçesinin, evlenen yeni çiftlerin fotoÄŸraf çektirme mekanı olduÄŸu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Ankara, Bolu ve İç Anadolu’dan yeni yuva kurmadan önce gelen çiftler, Akçakoca sahilindeki kumsallarda ve otantik ortamlarda dış çekim yaptırarak mutluluklarını ölümsüzleÅŸtiriyorlar.
Fotoğrafçılar ise son dönemlerde teknolojiyi daha iyi kullanarak havadan çekim görüntüleri de kullanılmak suretiyle daha farklı klipler oluşturuyor. Akçakoca sahillerine gelen çiftler arasında bulunan ve 6 ay önce Bolu ilinde hayatlarını birleştiren Gamze, Ensar Altun çifti ise fotoğraf çektirenleri görünce kendileri de dış çekim yaptırma kararı aldılar.
Akçakoca’ya tatil amaçlı geldiÄŸini belirten Altun çifti, sahillerde yeni yuva kuracak olan çiftlerin klip çalışmalarını izleyerek hayran kaldıklarını ve kendilerinin de 6 ay sonra dış çekim yaptırmaya karar verdiklerini söylediler. Çift daha sonra tekrar Bolu’ya dönerek gelinlik ve damatlık elbiselerini giyerek, Akçakoca’ya dönerler. Akçakoca’da sahillerde yeniden fotoÄŸraf ve klip çektiren Altun çifti, evlilik öncesi heyecanlarını yeniden yaÅŸadılar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo