Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DİĞER PARTİLİLER SESLENDİ: "EMANET OYUNUZU İSTİYORUM"

DİĞER PARTİLİLER SESLENDİ: "EMANET OYUNUZU İSTİYORUM"

Tarihi erkene alınalar 24 Haziran’da yapılması kararlaştırılan Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, vatandaşlardan destek istedi.


Yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, ilçenin Kemer ve Kepez’de halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli ziyaretinin ‘şans’ olduğunu söyleyerek, “Kdz. Ereğli’de AK Parti’ye oy vermemiş ya da başka partilere oy vermeyi düşünen hemşerilerime sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘sizin milletvekiliniz benim. Sorunlarınızı bizzat ben takip edeceğim’ dedi. Bize bir görev düşüyor, 24 Haziran seçimlerinde Kdz. Ereğli’mizin geleceği için sizlerden emanet oylarınızı istiyorum” dedi.
Kepez Mahallesinde yaşayan Armutlucuma köylülerine de konuşan Uysal, “hangi siyasi görüşten olursanız olun, saygı duyuyorum. Ancak şehrimizin geleceği için, yarınları için, ülkemizin geleceği için 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a emanet oylarınızı istiyorum” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Aydin Karadağ

09 Haziran 2018 - 12:00

Sayın cumhur başkanımız Ereğli ye geliyor.Sizin milletvekiliniz benim diyor. rnSayın belediye başkanı toplantı yapıyor Armutlucuma belediye meclis üyeniz benim diyor.rnSayın ilçe başkanı sizin yönetim kurulunuz benim diyor.rnAllah aşkına bana birisi doğruyu anlatsın.kdz.eregli de adam mi yok .sayin kivirciklar...milletvekili listeleri ortada.Akilli olun.

Yorum Yazın

Canlı Radyo