Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEVLET HASTANESİ’NDE EĞİTİM ATAĞI!.

DEVLET HASTANESÄ°’NDE EĞİTÄ°M ATAÄžI!.

EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde “Diyabet Okulu” açılışı gerçekleÅŸtirildi. Hastanede ayrıca, kadınlara yönelik Menapoz Okulu da eÄŸitimlerine baÅŸladı. EÄŸitimler haftada iki saat uygulamalı ve teorik olarak verilecek.

Eğitimlerin başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Özkan Gün, Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Muharrem Erdem, daire müdürleri, sağlık personeli ve hastalar katıldı.

MADENOÄžLU: “ KAÇIRLAN BÄ°LGÄ° KEÅžKE DEDÄ°RTÄ°R”

Kdz EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu açılışta yaptığı konuÅŸmada , “Bu kursa ilk katılan kursiyerleri ÅŸanslı addediyorum. Genelde insanlar iÅŸ için gerekli olan bilgileri öğrenmek için okula giderken, sizler saÄŸlığınızı korumak ve devam ettirmek için gerekli bilgileri almak için geliyorsunuz. Kaçırılan bir bilgi hayat boyunca keÅŸke kaçırmasaydık denilen bir bilgi olabilir.” Dedi.

ERDEM: “HER 6 SANÄ°YEDE 1 KİŞİ ”

EreÄŸli Devlet Hastanesi Yöneticisi Muharrem Erdem de dünyada her altı saniyede bir kiÅŸinin diyabet hastalığı nedeniyle yaÅŸamını yitirdiÄŸine dikkat çekerek, “Dünyada 415 milyon, Türkiye’de de 10 milyon 275 bin civarında diyabet hastası bulunduÄŸunu belirten Erdem, “Dünyadaki diyabet hastalarını bir ülkeye toplasak ve adına diyabet ülkesi desek dünyanın en kalabalık üçüncü ülkesi olurdu diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

MENOPOZ OKULU DA AÇILDI

EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde kadınlara yönelik Menopoz Okulu da eÄŸitimlerine baÅŸladı. Hastane Yöneticisi Dr. Muharrem Erdem, yaptığı konuÅŸmada menopoz döneminin hayatın neredeyse üçte birlik bölümünü kapsadığını belirterek, “Tüm yetiÅŸkin bayanlarımızı kayıt yaptırmaya bekliyoruz” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo