Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEVLET ERKANI EREĞLİ’DE, DEMOKRASİ NÖBETİNDE..

DEVLET ERKANI EREÄžLÄ°’DE, DEMOKRASÄ° NÖBETÄ°NDE..

Kdz.EreÄŸli’de baÅŸlatılan demokrasi nöbetine Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürü Osman Ak ve ilçedeki devlet erkanı katılarak destek verdi. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, demokrasi nöbetlerinin tutulduÄŸu alanı meclisten karar çıkartıp ’15 Temmuz Demokrasi Bulvarı’ ilan edeceklerini açıkladı.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın 5 siyasi partinin ilçe baÅŸkanıyla bir araya gelerek 15 Temmuz darbe giriÅŸiminin hemen ardından baÅŸlattığı demokrasi nöbetine Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürü Osman Ak ve ilçedeki devlet erkanı da katılarak destek verdi.

Kdz.EreÄŸli halkının demokrasi nöbeti 11. gününde de yoÄŸun katılımla sürdü. Atatürk Anıtı önünde sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden demokrasi nöbetine, Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürü Osman Ak, Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu ve beraberinde 20’yi aÅŸkın daire müdürü, Ä°lçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu katılarak destek verdi.

’15 TEMMUZ DEMOKRASÄ° BULVARI’ OLACAK.

Alanda toplanarak her gece demokrasi nöbetlerine katılan binlerce vatandaÅŸa seslenen Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Cumhurun başı, BaÅŸkomutan Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın 2. bir emrine kadar alanlardaki demokrasi nöbetlerini sürdüreceklerini belirtti.

BaÅŸkan Uysal, nöbetlerin tutulduÄŸu alanı meclisten çıkartacakları bir karar ile, ’15 Temmuz Demokrasi Bulvarı’ ilan edeceklerini açıkladı. Uysal’ın bu açıklaması, binlerce demokrasi nöbetçisi tarafından alkışlanarak destek gördü.

ÇOCUKLAR RENK KATTI..

Alanda tutulan nöbetlere aileleriyle birlikte katılan Türkiye’nin geleceÄŸi çocuklar, okudukları ÅŸiirlerle nöbetlere ayrı bir renk kattı. Belediyenin dağıttığı Türk Bayraklarıyla birlikte görsel şölene dönen demokrasi nöbetinin 11.gecesinde, demokrasi ÅŸehitleri için her gece olduÄŸu gibi Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo