Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEVİR YAPILDI…

DEVİR YAPILDI…

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu eski Başkanı Sertan Yalçın, görevi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’e devretti.


Sertan Yalçın, devri sırasında yaptığı konuşmada, 4 sene önce rahmetli Yaşar Tetiker (bir önceki yönetim kurulu başkanı ve onursal başkan) ile birlikte bu yola çıktıklarını hatırlatarak şöyle dedi:
“EreÄŸli’de üyelerimizin menfaatleri doÄŸrultusunda ilçenin ekonomisine katkı saÄŸlamak amacıyla ekip olarak hizmetler yapmaya çalıştık. 4 sene boyunca Ticaret ve Sanayi Odamızı güçlü, öncü ve güvenilir bir kurum haline getirebilmek için çok büyük çabalar sarf ettik ve bunu da baÅŸardığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte bu görevi sizler devralacaksınız, inÅŸallah bu devraldığınız görevi bizim getirdiÄŸimiz noktadan daha üst noktalara getirmeniz ekip olarak temennimizdir.  Bu konuda bizler ekip olarak yine burada Oda’da olacağız, yönetimde olmasak da yine mecliste birlikte olacağız. EreÄŸli’ye iyi ÅŸeyler yapmak için, ekonomiye katkı saÄŸlamak amacıyla doÄŸru her türlü yapacağınız ÅŸeylerin yanında olacağımızı, bize göre yanlış olduÄŸunu düşündüğümüz konularda da yapıcı muhalefet yapacağımızı belirtmek isterim.”

ORTAK PAYDA EREÄžLÄ°

Görevi devir alan Arslan KeleÅŸ ise uzun bir seçim maratonunun ardından oluÅŸan yönetimle EreÄŸli’ye farklı bir soluk getireceklerini öne sürerek ÅŸu ifadeleri kullandı:
“Meclis aritmetiÄŸi daha önceden kestirilmesi olanaksızdı. Çıkan yapı içerisinde uyum içerisinde çalışabilecek Sayın Ahmet Türk ve Sayın Özgür ErdoÄŸan ile birlikte bir araya gelerek bir yönetim kadrosu oluÅŸturduk. Ãœmit ediyorum ki ÅŸehrimiz için çok güzel hizmetlerde bulunacağız. Bugüne kadar yapılmış hizmetlerden ötürü rahmetli Tetiker’e sonra sizlere teÅŸekkür ediyoruz. Bu bir EreÄŸli meselesidir. Burada kimsenin bir tarafı yok, kimse öteki taraf deÄŸil. Bizden sizden diye bir kavram yok. Ortak paydamız EreÄŸli. Bu ÅŸehri büyütebilmek için var gücümüzle çalışacağız.”
Yapılan konuÅŸmaların ardından, Sertan Yalçın baÅŸkanlık koltuÄŸunu Arslan KeleÅŸ’e devretti.
Öte yandan bir devir teslimde Meclis BaÅŸkanlığı makamında gerçekleÅŸtirildi. Seçilen Ä°lhan YazıcıoÄŸlu, görevi eski Faruk Yazıcı’dan devraldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın2
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo