Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Demokrasi Nöbetinde 20.Gece...

Demokrasi Nöbetinde 20.Gece...

Kdz. EreÄŸli’deki Demokrasi nöbetinin 20. gecesinde, 23 kiÅŸiden oluÅŸan ilk hacı kafilesi , kutsal topraklara uÄŸurlandı. 15 Temmuz gecesinden bu yana 10 metre yükseklikteki aydınlatma direÄŸine çıkarak Türk bayrağını dalgalandıran ve EreÄŸli’deki Demokrasi nöbetlerinin simgelerinde biri haline gelen 28 yaşındaki Abdullah Salih’de,  gecenin  en çok alkışlanan ismi oldu.

 

Kdz. EreÄŸli’deki demokrasi nöbetinin 20 gecesi geride kaldı. Ä°lçe Müftülüğü organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek ve 23 kiÅŸiden oluÅŸan ilk hacı kafilesi nöbet alanından dualarla uÄŸurlandı. Ä°lçe Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu ve Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da haccı kafilesine, hayırlı yolculuklar diledi.

Dün geceki Demokrasi nöbetinde, 15 Temmuz’dan bu yana, nöbet alanının karşısında bulunan 10 metre yüksekliÄŸindeki aydınlatma direÄŸinde Türk Bayrağını dalgalandıran 28 yaşındaki Abdullah Salih’de büyük alkış aldı.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın çaÄŸrısı ile direkten inerek alandaki platforma gelen Salih, halkın büyük alkışını aldı. BaÅŸkan Uysal, “Kahraman milletin, böyle kahraman evlatları olduÄŸu müddetçe, bizlerin birliÄŸini ve dirliÄŸini kimse bozamayacaktır. EreÄŸli’deki demokrasi nöbetlerimizin simgesi haline gelen Abdullah Salih’i ayakta alkışlıyorum.” Ä°fadelerini kullanırken, Abdullah Salih’te , “ Türk Bayrağı bana güç veriyor, vatanım için canımı vermeye hazırım. Verilen bu mücadelede tankların ve mermilerin önüne siper olanlar gibi bende mücadele etmek, ÅŸehitlik makamına ermeyi çok isterdim. Vatanım, milletim bayrağım için her zaman mücadele etmeye hazırım.” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo