Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DAVA DEVAM EDİYOR!...

DAVA DEVAM EDİYOR!...

Zonguldak’ta dükkanının önüne otomobilini park ettiği gerekçesiyle bir kişiyi silahla yaraladığı iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya tutuklu sanık Orhan Toptan, müşteki sanık Mustafa Avcı’nın yanı sıra avukatlar ve taraf yakınları katıldı. 

Sanık Toptan, savunmasında, olay günü Mustafa Avcı’nın otomobilini dükkanının kapısının önüne park ettiğini öne sürerek, "Bunu gördüğümde Avcı’nın çalışanına otomobili çekmesini istedim. Bunun üzerine söylediklerimi duyan Mustafa Avcı, bana küfür etti ve ben de oradan uzaklaştım. İddia edildiği gibi başka bir yerden silah almadım. Silah zaten üzerimdeydi. Tekrar olay yerine geldim. En az 10 kişi vardı ve bana vurmaya başladılar. Ben de yere doğru bir el ateş ettim." diye konuştu. 

Müşteki sanık Avcı da olay günü Toptan’ın otomobili çekmesi için kendisine küfür ettiğini iddia ederek, "Neden küfür ediyorsun?’ diye sorunca üzerime geldi. Bizi oradakiler ayırdı. Bir süre sonra iş yerimde çayımı içerken Toptan, ’çık dışarı. Bana nasıl küfür edersin?’ diye bağırdı. Belinden çıkardığı silahla bana ateş etti. Ben silahı ve elini tuttum ancak silahı elinden alamadım. İddia ettiği gibi kimse ona vurmadı." dedi.

Mahkeme heyeti, Toptan’ın tutukluluk halinin devamına karar vererek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.  

Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Zonguldak Merkez Çarşısı’nda, 28 Ocak’ta Orhan Toptan, otomobilini dükkanının önüne park ettiği gerekçesiyle Mustafa Avcı’yı silahla yaralamıştı.

 
WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo