Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Dalgalar arasında kayboldu, liseli genç kayıp!

Dalgalar arasında kayboldu, liseli genç kayıp!

Kars’tan yakınları ile birlikte Zonguldak’a çalışamaya gelen liseli genç serinlemek için girdiği denizde dev dalgalar arasında kayboldu.


Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki lise öğrencisi Şahin Ölmez ve akrabası 18 yaşındaki Fırat Altun Uzunkum, Yeşil Mahalle Kapuz Caddesinde ki Uzunkum sahilinde serinlemek için denize girdiler.
Dalgaların yükselmesiyle zor anlar yaşayan gençlerden Fırat Altun, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Şahin Ölmez ise bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. Denizde kaybolan genci arama çalışmalarına Sahil Güvenlik botu ve dalgıçlar ile AFAD ekipleri de katıldı. 
O anları anlattı!
Serinlemek üzere denize giren 36 yaşındaki Kaan Güney, gazetecilere dehşet anlarını anlattı. Güney, "bir bağırış çağırış duyduk. Biz de yeğenimle beraber yetiştik. Birini çıkartıp karaya kadar getirdik. Sonra diğeri demek ki daha çok yorulmuş. O’na yetişemedik. Üzgünüm elimden geleni yaptım. Birini kurtardık ancak diğeri gözden kayboldu. Saniyeler içerisinde oldu" diye konuştu. 
Öte yandan plaja gelen vatandaşlar ise dev dalgalara aldırmadan denize girmeye çalıştı. Ekiplerin arama kurtarma çalışmalarına rağmen dev dalgaların arasına giren vatandaşlar tepkilere neden oldu. Bunun üzerine polis ekipleri vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. 
Öte yandan, kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo