Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE… ÇIRPINA ÇIRPINA…

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE… ÇIRPINA ÇIRPINA…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce’de çocuk oyun parkında, ölüme terk edilen at çocukların gözleri önünde çırpına çırpına can verdi. Atı kurtarabilmek için çabalayan çocukların mücadelesi de sonuçsuz kaldı. Canlının son anlardaki çırpınışları yürek parçaladı. 
Düzce Merkez’de meydana gelen olay bir kez daha  ‘insanlık öldü’ dedirtti.  Aziziye Mahallesi’nde Çocuk Parkı içerisine bir at sahipleri tarafından terk edildi. KimliÄŸi belirsiz kiÅŸi ya da kiÅŸiler tarafından bırakılan atı, parka oyun oynamaya gelen çocuklar fark etti. Atın haline acıyan çocuklar durumu hemen yetkililere bildirerek yardım istediler. Bu esnada hasta olduÄŸu belli olan at, hareket etmekte zorlandığı görülürken, son bir hamle ile ayaÄŸa kalkarak yürümeye ve parktan çıkmaya çalıştı. Ancak bunu baÅŸaramayarak kendini yere bıraktı.
Defalarca hareket etmeye ve ayaÄŸa kalkmaya çalışan ve gece yaÄŸan yaÄŸmurun altında fazla kaldığı belli olan at, ayaÄŸa kalkmayı baÅŸaramayınca kendisini yeniden yere attı. 
ÇABALAR SONUÇSUZ KALDI
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de çocuk parkındaki atı kurtarmak için, veteriner getirmeye gittiler. Ancak ne çocukların çabası ne de zabıtanın çabası sahipsiz, ölüme terk edilmiÅŸ atı kurtarmaya yetmedi. 
AyaÄŸa kalkmakta ve hareket etmekte zorlanan atın bu halini gören çocuklar, büyük üzüntü yaÅŸarken, atı kurtarmak için yaptıkları çabalarda boÅŸa gitti. At, bütün çırpınışlarının ardından çocukların gözü önünde can verdi. 
12 yaşındaki çocuk yaÅŸadıklarını anlattı; “sabah saatlerinde arkadaÅŸlarımla parka geldik. Burada atı gördük. Herkesten yardım istedim. Ancak yardım istediÄŸimiz herkes sadece bir yerleri aramamızı söylediler. Yardımcı olmadılar. Atın bu hali beni çok üzdü” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
kızgın3
şaşkın1
gülücük0
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ä°simsiz Yorumcu

23 Ekim 2018 - 17:18

İnşallah bunu bu hale getirenin de sonu aynı olur.

Ä°brahim Alma

22 Ekim 2018 - 16:48

İNSAN LIK ÖLMÜŞ ALLAH İNSAN LARA ÖYLE BİR DEPREM YAŞATSIN Kİ ANLA

Mustafa Eren

22 Ekim 2018 - 13:05

Hayvanların bir dini olsaydı şeytanı insan olarak bilirlerdi

Yorum Yazın

Canlı Radyo