Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CİNSEL İSTİSMAR DAVASINDA KARAR!..

CÄ°NSEL Ä°STÄ°SMAR DAVASINDA KARAR!..

Zonguldak’ta, 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduÄŸu iddiasıyla tutuklu yargılanan Gökhan AkyiÄŸit, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen yıl ekim ayında 2 yıl arkadaÅŸlık yaptıktan sonra ayrıldığı AkyiÄŸit’in (28), kendisine cinsel istismarda bulunduÄŸunu öne süren N.B’nin ÅŸikayeti üzerine zanlı hakkında "çocuÄŸun cinsel istismarı" ve "kiÅŸiyi hürriyetini yoksun kılma" suçlarından dava açıldı.

Ä°lk suç tarihi olan Haziran 2014’te maÄŸdurun 15 yaşından küçük olması nedeniyle tutuklanan AkyiÄŸit, Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruÅŸmasına cezaevinden video konferans sistemiyle katıldı.

MaÄŸdur N.B’nin katılmadığı duruÅŸmada AkyiÄŸit, "Biz birbirimize söz vermiÅŸtik, evlenmek için yemin etmiÅŸtik. Olanlar, kendi rızasıyla oldu. Daha sonra ayrılmak istedi ben de kızgınlıkla tokat attım. Bu yüzden gidip ÅŸikayetçi olmuÅŸ." diyerek tahliyesini talep etti.

Sanık avukatı da mahkemeye, müvekkilinin N.B. ile yazıştığı sosyal medya mesajlarını ve birlikte çekilen fotoğraflarını delil olarak sundu.

Mahkeme, N.B’nin ilk suç tarihinde 15 yaşından küçük olması ve söz konusu eylemin zincirleme gerçekleÅŸmesi nedeniyle 20 yıl hapis cezası verdiÄŸi sanığın duruÅŸmalardaki iyi halinden dolayı 16 yıl 8 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

 

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo