Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CİNAYET DAVASI!..

CÄ°NAYET DAVASI!..

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde bir kiÅŸiyi pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına baÅŸlandı.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruÅŸmaya "kasten öldürme" suçundan yargılanan tutuklu sanık Ömer Biçici, maktul Fahrettin Berber’in eÅŸi Gözde Berber ile taraf avukatları katıldı.

Mahkemede tanık olarak dinlenen sanık Biçici’nin torunu S.B, olay günü dayısının çiftliÄŸine gittiklerini, daha sonra aynı yere gelen Fahrettin Berber ile dedesinin alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştıklarını söyledi.

Tartışma sonrası dedesiyle eve gittiklerini ve Berber’in de eve geldiÄŸini anlatan S.B, şöyle konuÅŸtu:

"Dedemle Fahrettin Berber telefonda konuÅŸuyorlardı. Dedem, ’Ben kimseye borçlu kalmadım. Ä°stersen gel hayvanları al’ diyordu. Daha sonra Fahrettin Berber bir arkadaşıyla geldi. Dedem, Fahrettin Berber’e borcunu ödeyeceÄŸini söyledi. Fahrettin Berber ise ’Yeter bıktım sizden. Senin ümüğünü sıkarım’ dedi. AyaÄŸa kalktı ve elindeki tabureyi yere atıp kırdı. Dedeme küfür etti, üzerine yürüdü. Dedem de içeriye kaçtı. Ben bir iki dakika sonra patlama sesi duydum. Dedem, ’Ben ne yaptım.’ diyerek 112’yi aramamı söyledi."

Sanık Ömer Biçici ise aralarındaki husumet nedeniyle daha önce Çaycuma Savcılığına şikayette bulunduğunu belirterek, bu konunun araştırılmasını istedi.

Fahrettin Berber’in eÅŸi Gözde Berber de "Sanık, ÅŸikayet dilekçesi verdiÄŸini söylüyor ama eÅŸim öldürüldüğü gün zanlı tarafından 17 kez arandı. Madem ÅŸikayetçiydi neden eÅŸimi arıyordu." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklikler ve görme engelinin bulunup bulunmadığı, hedef belirleyip belirleyemeyeceÄŸine yönelik Biçici’nin Adli Tıp Kurumuna sevki nedeniyle, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruÅŸmayı erteledi. 

Geçen yıl 7 Haziran’da, Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi Bodaç köyünde Fahrettin Berber (32) ile Ã–mer Biçici (77) arasında alacak yüzünden tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer Biçici’nin av tüfeÄŸi ile ateÅŸ ettiÄŸi Berber, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiÅŸti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo