Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çilek Şenliği Futbol Ve Voleybol Turnuvaları..

Çilek Şenliği Futbol Ve Voleybol Turnuvaları..

- Çilek Şenliği Futbol Ve Voleybol Turnuvaları...


 

Yarın baÅŸlayacak Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri Spor Ä°lçe Müdürlüğü’nün de katkıları ile  bir süre önce baÅŸlayan Futbol ve Voleybol Turnuvaları devam ediyor. Åženlikler kapsamındaki turnuvaların final maçları 21 Mayıs Pazar günü oynanacak. Final maçlarının ardından ödül töreni düzenlenecek.

Futbol’da 7, Voleybol’da ise 5 kurum takımının katılı ile yapılan turnuva kapsamında 8 Mayıs Pazartesi günü baÅŸlayan grup maçlarında sona gelindi. Grup son maçlarının yarın, yarı final ve final maçlarının ise ÅŸenliklerin 2. günü olan Cumartesi ve son günü olan Pazar günü oynanacağı müsabakalar oldukça zevkli ve çekiÅŸmeli geçiyor.

Futbolda EreÄŸli Belediyesi, TTK, BEÃœ EÄŸitim Fakültesi, Toplum saÄŸlığı, Vergi Dairesi, Devlet Hastanesi ve Ä°lçe Milli EÄŸitim, Voleybol’da ise TTK,  Vergi Dairesi, EreÄŸli Belediyesi, Devlet Hastanesi ve Ä°lçe Milli EÄŸitim takımları katılıyor.

 Voleybol’da yarı final maçları yarın (19 Mayıs 2017 Cuma ) saat 14.00 ve 15:00’de Anadolu Lisesi Spor Salonunda, üçüncülük  ve dördüncülük maçı ile final karşılaÅŸması da 21 Mayıs Pazar günü saat 15:00’de oynanacak.Final maçının ardından ödül töreni düzenlenecek.

Futbolda ise Beyçayırı Stadı’nda Cumartesi günü yarı final Pazar günü ise , üçüncülük  ve dördüncülük ve final maçı var. 17:00 ve 18:00’de baÅŸlayacak karşılaÅŸmaların sonunda ödül töreni düzenlenecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo