Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇİLEK HALK OTOBÜSLERİ EDİRNE'DE

ÇİLEK HALK OTOBÜSLERİ EDİRNE'DE

Karadeniz Ereğli’den Edirne iline giden SS 92 Nolu Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinin, burada Edirne Belediyesi ve Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi`ne ziyarette bulunuldukları bildirildi.


Kooperatiften yapılan açıklamada, Başkan Çetin Çimen, Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan ve Denetim Kurulu Başkanı Faruk Deniz ile Karadeniz Ereğli Belediyesi Ulaşım Müdürü Levent Tigin Kalyoncuyla birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunulduğu belirtildi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret eden kafile, daha sonra Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne ait yönetim ofisi, kademe, akaryakıt ve yıkama istasyonunda bazı inceleme ve görüş alışverişlerinde bulundu.
Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Çetin Çimen, ziyarete iliÅŸkin sözlerinde, ‘toplu taşımada kurumsallaÅŸma’ vizyonu ile hareket ettiklerini ifade ederek ÅŸunları kaydetti:

"SS 92 Nolu Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak, Karadeniz Ereğli halkına daha iyi hizmet edebilmek ve kooperatif üyelerimizin sorunlarına çözüm getirmek amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlere bir yenisini daha ekledik. Toplu taşımada örnek gösterilen Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne yaptığımız ziyaret de oldukça verimli geçmiştir. Başta değerli Ereğli Halkı olmak üzere, üyelerimize ve şoförlerimize yararlı olacağını düşündüğümüz birçok uygulamayı yerinde görme fırsatı yakaladık.
Bize bu imkanı veren Edirne Belediye BaÅŸkanı Sayın Recep Gürkan'a, Edirne Belediyesi UlaÅŸtırma Müdürü Erdal Uygun'a, UlaÅŸtırma Müdür Yardımcısı Ayhan Åžentürk'e, Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Hakan Giyik ile ekibine ve bize bu ziyaretimizde eÅŸlik eden, Kdz. EreÄŸli Belediyesi UlaÅŸtırma Müdürü Levent Tigin Kalyoncu'ya şükranlarımı sunuyorum." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo