Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇİLE BİTİYOR!!!

ÇİLE BİTİYOR!!!

Çile bitiyor… Çarşı merkezine gelmek isteyenler, YeÅŸiltepe’den dönmek zorunda kalmayacaklar…


EREÄžLÄ°
Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, bir süre önce yol yapım çalışması sonrası Karayolları’nca Kışla ve Kepez mahallesi arası güzergahta kapatılan ’ana yola baÄŸlantı yolunun’ yeniden açılacağı bildirildi.
EreÄŸli Belediyesi’nin www.kdzeregli.bel.tr resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Kavaklık mahallesi ile Devrek Yolayrımı Köprülü KavÅŸak arasında bulunan, ancak bir süre önce araç trafiÄŸine kapatılan noktanın yeniden açılacağı belirtildi.
Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal; UlaÅŸtırma ve Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nce baÅŸlatılan çalışma ile, Kavaklık çıkışının açılması ve Kışla ve Kepez güzergahı üzerinde 25 yeni otobüs cepleri, belirlenen 17 noktaya yeni yolcu bekleme duraklarının konulması yönündeki çalışmaları inceledi. Uysal, her iki çalışmanın da kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini söyleyerek ÅŸunları kaydetti:
"Kavaklık Mahallesi 1. Köprü mevkisinde, eski hayvan pazarı olarak bilinen bölgeden karayoluna çıkacak 10 metre geniÅŸliÄŸinde, 700 metre uzunluÄŸundaki yan yol çalışması sürüyor. Bir üçgen ada ile giriÅŸ ve çıkışa ayrılmış iki yönlü karayolu baÄŸlantısı yapılıyor. BaÅŸlangıçta ham olarak açılan güzergâhta daha sonra dolgu çalışması yapılacak. Zemin oturmasının ardından da asfaltlama ile tamamlanacak.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo