Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’LİLER HIZLI BAŞLADI

CHP’LİLER HIZLI BAŞLADI

Zonguldak’ın CHP Milletvekili adayları, saha ziyaretlerini sürdürüyor.


Ziyaretlere ilişkin yapılan yazılı açıklama 'aynen' şöyle:

"28 Mayıs Pazartesi günü Zonguldak ve Karadeniz Ereğli’de aday tanıtım toplantılarını düzenleyen CHP Zonguldak milletvekili adayları ile CHP İl Örgütü, Salı günü Zonguldak’ta, Zonguldak Milletvekili ve Adayı Ünal Demirtaş, İl Başkan Vekili Hakkı Güney, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, Milletvekili Adayları Deniz Yavuzyılmaz, Merve Kır, Çiğdem Şeker ve CHP İl Yöneticilerinin katıldığı bir dizi ziyarette bulundu.
Programlarına Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ile başlayan heyet, devamında Zonguldak Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu’nu ardından da Şoförler Odası’nı ziyaret etti.
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, özellikle Çaycuma Havalimanı ile ilgili olarak gösterdiği duyarlılık ve çalışmalar için Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’a teşekkürlerini iletti. Vali Ahmet Çınar da bu nezaket ziyareti için heyete teşekkür etti. Heyetin ikinci durağı Zonguldak Barosu oldu. Baro Başkanı Özel Eroğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Seven Metin Kayhan, Görkem Çeçe ve Türker Kapkaç’ın da hazır bulunduğu ziyarette Ünal Demirtaş hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığının vazgeçilmezliğine vurgu yaptı.

ERDEMİR’İN SATILMASI… TTK İŞÇİ AÇIĞI…
CHP heyeti Barodan Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odasına geçti. CHP heyeti ile oda yöneticileri Zonguldak’ın önemli sorunlarından biri olan yolların bitmemesi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede Erdemir’in satılması, TTK’nın işçi açıklarının giderilmemesi, limanların özelleştirilmesi, işsizlik ve yatırım eksikliği gibi konulara değinildi.
Görüşmede Zonguldak için herkesle işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirten CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, mazot fiyatlarındaki artışın toplumun her kesimini etkilediği, Türkiye’nin dış borcunun günden güne arttığını, kötü giden bu ekonomik tablo karşısından esnafın altından kalkılamaz bir duruma geldiğini vurguladı.
Heyet daha sonra Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’ı ziyaret etti. Zonguldak’ın sorunları üzerine yapılan görüşmelerde, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, AKP iktidarının 16 yıldır Zonguldak’a üvey evlat muamelesi yaptığına dikkat çekti."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo