Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’DEN ERDEMİR’E ZİYARET

CHP’DEN ERDEMİR’E ZİYARET

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları'na atanan Genel Müdür Salih Cem Oral’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını bildirdi.
Yapılan yazılı açıklamaya göre; DemirtaÅŸ’a ziyarette Kdz. EreÄŸli CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakçı, Ä°lçe Sekreteri Sevdekar Aras, Ä°lçe Yönetim Kurulu Ãœyesi Nahide Ercan ,Kadın Kolları BaÅŸkanı Zerrin Yılmaz  ile Belediye Meclis Ãœyeleri Özkan ÖzyaÄŸcı ve Güler DemiroÄŸlu eÅŸlik etti. CHP heyeti, Erdemir Genel Müdürlüğü’ne yeni atanan Salih Cem Oral’a baÅŸarılar diledi. Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral da bu nazik ziyaret için teÅŸekkür ederek, yaklaÅŸan seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olması dileÄŸini paylaÅŸtı.

DemirtaÅŸ: “En az iki Erdemir daha kurulması gerek”
Ziyarette, CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, öncelikle Erdemir'in sadece Zonguldak'ın deÄŸil, Türkiye'nin gurur kaynağı bir ÅŸirket olduÄŸunu, ürettiÄŸi katma deÄŸer ile çok büyük bir yere sahip olduÄŸunu ifade etti. Erdemir’in stratejik ve milli bir kuruluÅŸ olduÄŸuna vurgu yaparak, Kdz. EreÄŸli’nin ve Zonguldak’ın ekonomik kalkınmasında önemli bir yere sahip olan bu ÅŸirkete atanan Salih Cem Oral'ın sektördeki tecrübe ve bilgisi ile Erdemir'in çok daha iyi bir noktaya taşınacağına inandığını da belirten CHP'li DemirtaÅŸ, ÅŸunları kaydetti:
"Bölge kalkınmasında bu tip kuruluÅŸların önemli etkileri deÄŸerlendirilmeli ve yatırım planlaması buna göre belirlenmeli.  Çelik stratejik öneme sahip bir ürün. Bu nedenle de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu stratejik ürüne dair bir meclis araÅŸtırma önergesi verdim. Stratejik ürünlerde kar -zarar hesabının yapılmaması gerektiÄŸini düşünüyoruz ve bu tip ürünlere milli bir anlayış içinde yaklaşıyoruz. Çünkü bu tip kuruluÅŸlar sadece bulundukları bölge için deÄŸil Türkiye için ekonomi ve istihdam açısından kıymetli kuruluÅŸlarımız. Bu anlamda biz devlet tarafından bir deÄŸil en az iki Erdemir daha kurulması gerektiÄŸini düşünüyoruz."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo