Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP HEYETİ ZİYARETLERDE

CHP HEYETİ ZİYARETLERDE

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi, Kdz. Ereğli Echomar Hastanesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesini ziyaret ettikleri bildirildi.


 

Ocakcı, yazılı açıklamasında ilk ziyareti Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Şahin Elçi’ye gerçekleştirdiğini, Zonguldak-Ankara Karayolu’nda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu oluşan kazada yaralanarak tedavisi Anadolu Hastanesinde devam eden Oğuz Karakuş’u da geçmiş olsun dediklerini belirtti.
Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu’na gittiklerini ifade eden Ocakcı,  yeni yapılan ek hastane binası için hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini kaydetti.
Son olarak ise Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’i ziyaret eden CHP heyeti, Demirdüyen ile bir süre sohbet ettiler. Sertan Ocakcı, şehit yakınları ve gazilerin ayrıcalıklı olması gerektiğini, sağlık giderlerinin karşılanmaları ve maaşlarının revize edilmesi gerektiğini öne sürdü.
Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen de yaptıkları görevin sorumluluğunun bilincinde olduklarını ve büyük bir özveri ile görev yaptıklarını söyledi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo