Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çevreci Öğrenciler Ödüllendirildi

Çevreci Öğrenciler Ödüllendirildi

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediyesi Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün çevre bilincini geliÅŸtirmek amacıyla ilkokul, ortaokul ve liseler arasında ‘GeleceÄŸinizi Çöpe Atmayın’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Belediye BaÅŸkan Vekili Esra Alpago tarafından verildi.


Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın ÅŸehir dışında olması nedeniyle bu ödül törenine katılamadığını belirterek öğrencilere ve öğretmenlere selamlarını ileten BaÅŸkan Vekili Alpago, öğrencilerin çevre konusundaki duyarlılığına teÅŸekkür etti.

Çevre konusundaki duyarlılığı, sadece öğrencilerin deÄŸil tüm ilçe halkının göstermesi gerektiÄŸini söyleyen BaÅŸkan Vekili Alpago, “Bu yarışmayı düzenlemekteki amacımız, okullarımızda çevre bilincini aşılamak, böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaÅŸanabilir bir çevreye kavuÅŸturmaktır. Dünyamızda, ülkemizde ve ilçemizde daha iyi yaÅŸamak, çevremizi temiz tutmak, yeÅŸili ve doÄŸayı sevmek insanlığın baÅŸlıca görevlerinden biri.

BaÅŸkanımız, yaptığı her projede çevre konusundaki hassasiyeti öne çıkartıyor. Belediyemiz Çevre ve Åžehircilik Bakanlığımız ile iÅŸbirliÄŸi ile ilçemiz Kemer mevkiindeki 40 yıllık çöplüğü rehabilite edecek projeyi baÅŸlattı. 1 yıl sonra bu çöplüğün üstü park, bahçe ve yeÅŸil alan olacak. Burada çocuklarımız spor yapacak. Belediyemiz çevre ve alt yapı dalında tek birincilik alan belediye konumunda.” dedi.

Okullardan dereceye giren öğrencilerin çevre konulu resimleri ise büyük beğeni topladı. Ödül töreninde, Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Atilla Bulak ile Temizlik İşleri Müdürü Namık Şahin ve okul öğretmenleri hazır bulundu.

“GeleceÄŸinizi çöpe atmayın” konulu Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı’nca düzenlenen resim yarışmasında Ä°lkokul düzeyinde EreÄŸli Ä°lkokulu öğrencisi Saylan Ada Demirer 1., Utku Koleji’nden Demirkan Demir 2., Utku Koleji’nden Tuna Åžahin 3., Ortaokul düzeyinde Cumhuriyet Ortaokulu’ndan YaÄŸmur KodaÅŸ 1, Kepez Ä°smirlioÄŸulları Ortaokulu’ndan Emirhan Canbaz 2., Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu’ndan Naz Eylül Balcı 3., Lise düzeyinde Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi’nden Ceren Akcan 1., Utku Koleji’nden Ä°rem Batu 2. Ve Ä°MKB Atatürk Anadolu Lisesi’nden Reyhan Turhan 3. Oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo