Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CENGİZ’E GİTTİLER

CENGİZ’E GİTTİLER

Galatasaray Kulübü BaÅŸkanı Mustafa Cengiz’i ziyaret ettiklerini bildiren Karadeniz EreÄŸli Galatasaray Taraftarları DerneÄŸi BaÅŸkanı Timur Åžen, dernek yönetimindeki isimlerinde belli olduÄŸunu belirtti.
Şen, yazılı açıklamasında, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin şunları kaydetti:
“Sayın BaÅŸkanımız ile görüşmemizde, düzenleyeceÄŸimiz 21. ÅŸampiyonluk balomuzdan bahsettik. Ayrıca Sayın baÅŸkanımızdan özel talebimiz olan balomuzun GS TV’den yayınlanması ve Süper Lig Bayan basketbol, Engelsiz Aslanların da katılmasını ilettik. Ãœyelerimizin yeni sezon için kombine bilet taleplerin ilettik. Kulüp dernek iliÅŸkileri ile Ar-Ge çalışmalarına iliÅŸkin konuları görüştüğümüz baÅŸkanımıza, yeni yönetimimizi sunduk ve onayımızı aldık. Sayın BaÅŸkanımız Cengiz ile spor okulları faaliyetleri üzerinde fikir alış veriÅŸinde bulunduÄŸumuz toplantıda ilçemiz ve ilçedeki taraftarlarımız hakkında da bilgiler aktardık.
Ä°liÅŸkilerin devamına iliÅŸkin mutabakat saÄŸlanan görüşmemiz memnuniyet ve iyi dilek ve temennilerle tamamlandı. DeÄŸerli BaÅŸkanımız Sayın Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerimiz, her zaman DerneÄŸimizin yanında olduklarını belirterek Karadeniz EreÄŸli Galatasaray taraftarlarına sevgi, saygı mesajlarını ve selamlarını tarafımızdan iletilmesi istenmiÅŸtir. GerçekleÅŸtirdiÄŸimiz ziyaret, Galatasaray Kulübümüzün resmi internet sitesinde de yer bulmuÅŸtu.”
Ä°ÅžTE O Ä°SÄ°MLER
Öte yandan, Timur Åžen’in baÅŸkan olduÄŸu dernek yönetimindeki yeni isimler ise şöyle:
Ayhan TaÅŸdelen, Adil Öztürk, Anıl KarataÅŸ, Cihangir yağız, Ercan yalçın, Ercan Korkmaz, Egemen Nuri ErdoÄŸan, Ercan Demircan, Erdal Akgül, Fatih Demirel, Fatih çapar, Fatih ÅžendoÄŸan, Metin Aydın, Murat Yılmaz, Mehmet Madenci, Kutsi BaÅŸsarıoÄŸlu, Murat Aydın, Mustafa Öner, Necip karaca, Nuri deniz, OÄŸuz Örnek, Ömer Durdu, Süha Baydemir, Serkan Yalçın, Sinan Özlük, Turan Ãœnlü, Tayfun Tanyıldız, Tekin AlabaÅŸ, Yıldıray Çelenk, Zafer Akar ve Zafer Yazıcı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo