Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Cebindeki telefon patladı!!

Cebindeki telefon patladı!!

Zonguldak’ta, hastasını muayene ettiÄŸi sırada cebindeki telefonu patlayarak alev alan doktor, durumu tüketici haklarına taşıyacağını bildirdi.


Edinilen bilgiye göre, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Cem Başpınar, hastasını muayene ettiği sırada cebindeki telefonu patlayarak alev aldı. Sol bacağında yanık oluşan doktor, pantolonunu çıkartarak acil servise başvurdu.
Yanık oluÅŸan bölge nedeniyle tedavi olan BaÅŸpınar, olayda panik yaÅŸadığını ifade etti. Olay nedeniyle adli tıp raporu da tutulan BaÅŸpınar, konuyu tüketici haklarına taşıyacağını ve firmadan ÅŸikayetçi olduÄŸunu ifade etti. Hastayı muayene ettikten sonra sonuçları için bilgisayara baktığı sırada olayın meydana geldiÄŸini anlatan BaÅŸpınar, "O an cebimdeydi. Bir anda alev alınca hemen telefondan kurtuldum. Yere düştü, halen yanıyordu. Allah’tan çocukları o sıra muayene etmiyordum. Yetkili firmadan ÅŸikayetçi olup, konuyu tüketici haklarına da taşıyacağım" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
hayran1
üzgün1
gülücük0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo