Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU, ERDOĞAN’DAN NE İSTEDİ?

ÇATUROÄžLU, ERDOÄžAN’DAN NE Ä°STEDÄ°?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Zonguldak’ın göç vermesine yol açan sorunlara çözüm önerisi olarak CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’dan “Zonguldak’a  özel bir kalkınma projesi” uygulanması konusunda destek istedi.CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın Plan ve Bütçe Komisyonu Ãœyelerini kabulünde görüşülen konulara iliÅŸkin ÅŸu açıklama yapıldı.

Açıklama şu şekilde;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, bütçenin komisyondan geçmesinden sonra komisyon başkanı ve üyelerine külliyede kahvaltı verdi. Kahvaltıda terörle mücadele konusu gündeme geldi. Terörle mücadele konusunda yapılan çalışmalar anlatıldı ve milletvekillerimiz bu konu hakkında görüşlerini ve bölgelerine ilişkin sorunlarını ve çözüm önerilerini sundu. Bu vesileyle bende hem terörle mücadele ile görüşümü, hem de ilimizin sorunlarını aktardım.

KonuÅŸmamda;

1- Ä°nsan hakları boyutu ihmal edilmeden terörle baÅŸarılı bir ÅŸekilde mücadele edildiÄŸini, bu mücadelenin ülkemizin hem doÄŸusunda hem batısında takdir gördüğünü, ancak terörün siyasi, basın, finansal ve uluslararası ayağı ile de mücadele edilmesini ve bunların çökertilmesi gerektiÄŸini belirttim. 

2- Zonguldak geçmiÅŸinde Türkiye ekonomisine çok ciddi katkılarda bulunmuÅŸ gerek madencilik gerek demir-çelik gerek ağır sanayi ve diÄŸer sektörler bakımından ekonominin belkemiÄŸini teÅŸkil etmiÅŸ, belirli bir refah düzeyini yakalamış, birçok ilkleri yaÅŸamış bir vilayet olduÄŸunu, ancak daha sonra bu madenciliÄŸin ve çelik endüstrisinin katma deÄŸerinin azalmasından dolayı da oldukça sıkıntılı günler yaÅŸadığını, daha önce göç alan bir Ä°l’ken ÅŸimdi göç veren bir Ä°l olduÄŸumuzu anlattım. Çözüm önerisi olarak da “Ä°limize özel bir kalkınma projesi” uygulanması konusunda CumhurbaÅŸkanımızdan destek istedim.

CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan ise genel olarak Türkiye’nin son durumunu deÄŸerlendirdi, birçok konudaki bakış açısını ortaya koydu.

Türkiye’nin zor süreçten geçtiÄŸi bugünlerde bu tür buluÅŸmalar anlamlı ve önemlidir. Bizim bu konudaki görüşlerimize Sayın CumhurbaÅŸkanımızın deÄŸer vermesi tabii ki bizim açımızdan da çok önemlidir. "

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo