Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANNES FİLM FESTİVALİ’NE ZONGULDAK DAMGA VURDU

CANNES FİLM FESTİVALİ’NE ZONGULDAK DAMGA VURDU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Çekimleri tamamlanan “Ä°slamo Phobia” (Ä°slamofobi) isimli filmin çekimlerine, Zonguldaklı’ların damgasını vurduÄŸu bildirildi.
Bu yılın ilk aylarında Ömer Sarıkaya’nın yönettiÄŸi, Aliekber Yıldız ve Metin Aydın'ın yapımcılığını üstlendiÄŸi filmin Almanya'daki çekimlerinde Zonguldaklıların baÅŸta Oktay Akkaya'nın öncülüğünde "Studio Ramazan"ın katkıda bulunduÄŸu belirtildi.
Birçok ünlü Hollywood oyuncularının da yer aldığı Islamo Phobia filminin final çekimi için Hollywood´a gidileceÄŸini kaydedilen filmin konusunun ise ‘Ä°slam Düşmanlığı’ı oldu. Özellikle Ä°slama karşı ön yargının yok edilmek istendiÄŸi amaçlanan filmin, birçok ülkede aynı zamanda gösterime girmesi hedefleniyor.
Ardından sinemalarda gösterime hazır olan aynı yönetmenin yönettiÄŸi, 71. Cannes Film Festivali'nde gösterime hak kazanan "Sessiz Melek" isimli filminin de çekim, seslendirme ve montaj çalışmalarında aynı zamanda Avrupa Zonguldaklılar DerneÄŸi Yönetim Kurulu Ãœyesi Oktay Akkaya’nın emeÄŸi bulunduÄŸu ifade edildi.
Akkaya yazılı açıklamasında, Avrupa'da yaşayan Zonguldaklı İşadamı Hasan Köktürk'ün de sunumda katkıları olduğunu belirterek, Studio Ramazan ve Kosmetik Köktürk ile Zonguldaklılar Derneği'nin desteği olan bu filmlerin ardından Zonguldak'ta dizi çalışması planlandığını, dizinin 6-7 bölümünün Zonguldak'ta çekileceğini kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo