Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANDAN’A MOBESE TEŞEKKÜRÜ

CANDAN’A MOBESE TEÅžEKKÃœRÃœ

 

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, Kdz. EreÄŸli’de uzun yıllardır yapımı gündem de olan MOBESA sistemi kurma çalışmalarına baÅŸladığını bildirildi.

 

Çakır konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, İlçenin farklı yerlerine kameraların konulacağı MOBESA direklerin yerleştirildiğine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kdz. EreÄŸli’de güvenlik açısından önemli bir eksiklik olarak görünen MOBESA sistemi ile ilgili olarak geçtiÄŸimiz aylarda yapılan ihale sürecinin tamamlanmasının ardından ihaleyi alan yüklenici firma Kdz. EreÄŸli ÅŸehir merkezinin çeÅŸitli yerlerine kameraların yerleÅŸtirileceÄŸi direkleri dikmeye baÅŸladı.  

Uzun yıllardır özlem duyduÄŸumuz bir projeydi. MOBESA bir ÅŸehrin, bölgenin güvenliÄŸi açısından olmazsa, olmazımızdır. Kurulacak olan sistemle Kdz. EreÄŸli 7/24 kameralarla takip edilecek, aranan araç, ya da ÅŸahıs kameraya yakalandığında, sisteme uyarı gönderecek.  Emniyet güçleri de olaylara anında müdahale edecek. Åžehrimiz daha güvenli bir ilçe haline gelecek.

Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan’ın ilçeye kazandırılması amacıyla büyük gayret gösterdiÄŸi MOBESA sistemi, kısa süre içeresinde tam donanımlı olarak Kdz. EreÄŸli Emniyet teÅŸkilatına hizmet veremeye baÅŸlayacak. Sayın Vekilimiz Ercan Bey’e teÅŸekkür ediyoruz”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo