Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Sakindere projesi ile bölge halkını kötü koku ve çirkin görüntülerden kurtaracaklarını söyledi. 
Uysal, BaÄŸlık Mahallesi’nde yapımı devam eden Sakindere projesinde incelemelerde bulundu. Amaçlarının bu proje ile o bölgede trafik açısından büyük bir rahatlama saÄŸlamak olduÄŸunu belirten Uysal, şöyle dedi:
“Ä°lçemizin en eski yerleÅŸim alanlarından biri olan BaÄŸlık Mahallesi sınırları içindeki Sakindere'de (Dombay Deresi) sürdürdüğümüz çalışmalara devam ediyoruz. Ham yol yapımı çalışmaları bir taraftan sürerken diÄŸer taraftan ışıklandırma çalışmaları yapılıyor. Ardından hafta içerisinde asfaltlama çalışmaları yapılacak. Projemiz tamamlandığında, 6 metrelik gezi yolu, 7 metrelik araç yolu, saÄŸlı-sollu yaya kaldırımları ve yeÅŸil alanlarla birlikte park ve piknik alanları ile Sakindere çevresinde yaÅŸayan halkımızı kötü koku ve çirkin görüntüden kurtaracağız. Proje ile ayrıca BaÄŸlık Mahallesi’nden Pazaryerine giden yol güzergahında ki düzenleme ile trafik ve yaya akışı da daha saÄŸlıklı bir hale gelecek.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo