Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR: YOL SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

ÇAKIR: YOL SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

ZONGULDAK
Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, yol sorunlarını çözeceklerini bildirdi.
Çakır, parti teÅŸkilatından yapılan yazılı açıklamaya göre, “Yalı Boyu Köyleri” olarak bilinen Üçköy, Bayat, Sücüllü, Tepeören ve Elmacı köylerine gitti.
Çakır, incelemeleri sonrası yaptığı değerlendirmede, Üçköy Köyü girişindeki kavşak sorununu, yapılacak altgeçit ile çözüleceğini söyledi. Sorunların çözümlerinde Ankara çalışmalarına ağırlık vereceğini belirten Çakır, şöyle dedi:
“Üçköy’ün hemzemin geçidi, Bayat’ın yapımına baÅŸlanan hemzemin geçidi, Elmacı’da dönüş mesafesinin geniÅŸletilmesi çalışmalarını yerinde deÄŸerlendirdik. Tepeören köyümüzün de dönüş ile ilgili sıkıntısı vardı, Elmacı’nın dönüş mesafesinin 400 metre aÅŸağısına kavÅŸak konulması suretiyle bu sorun da çözülmüş oldu. Önümüzdeki hafta Milletvekilimiz Sayın Faruk ÇaturoÄŸlu ile birlikte Karayolları Bölge Müdürümüzü EreÄŸli’ye davet edeceÄŸiz, köylerimizde yapılması gereken çalışmalarla ilgili son kararları Muhtarlarımızın da talepleri doÄŸrultusunda birlikte vereceÄŸiz. EreÄŸli-Zonguldak yolunun bu sene bitecek olmasıyla birlikte Zonguldak yolu üzerinde bulunan köylerimizin giriÅŸ-çıkış yol sorunlarını da çözmüş olacağız.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo