Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çakır, sosyal medyada konuştu!

Çakır, sosyal medyada konuştu!

Toplantıya neden katılmadığını Facebok’da anlattı...


Zonguldak’ın “büyükÅŸehir” ya da “bütün ÅŸehir” olması durumunun tartışılması için EreÄŸli ilçesinde AK Parti, CHP ve MHP ilçe baÅŸkanlarının destek vererek gerçekleÅŸtirilen toplantıya katılmayan AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.
Dün akÅŸam, Karadeniz EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası önderliÄŸinde yapılan “EreÄŸli toplantısı”, Gülüç beldedeki Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de gerçekleÅŸtirildi. AK Partili yönetici ve belediye baÅŸkanlarının olmayışına tepki gösterildi. Tepki duyulan isimler arasında Fatih Çakır da vardı.
Çakır, eleÅŸtirilere bugün cevap verdi. Toplantıya neden katılmadığını Facebook sayfasındaki adresinde ayrı zamanlarda yaptığı 5 ayrı duyuru ile takipçilerine aktardan Çakır, ÅŸu paylaşımlarda bulundu: 

 

* KİMSE YEMEĞE KATILANLAR EREĞLİ SEVDALISI, KATILMAYANLAR EREĞLİ SEVDALISI DEĞİL DEME HAKKINI KENDİNDE GÖRMESİN. HELE HELE ŞAHSIMIN EREĞLİ SEVDASI ÇOK AMA ÇOK BÜYÜKTÜR.İL OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ İLK ÖNCE SÖYLEYEN OMUZLARIMIZDA SORUMLULUK OLMASINA RAĞMEN DEFALARCA SÖYLEYEN BİRİYİM.BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY ATASÖZÜMÜZ DEN ANLAŞILACAĞI GİBİ

* BİZİM DERDİMİZ ÜZÜM YEMEK BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL. SONUCA ULAŞMAK TRİBÜNE OYNAMAK DEĞİL YEMEK PİŞİRİLMEDEN SOFRAYA KONMASI SÜRECE FAYDA SAĞLAMADIĞI GİBİ ZARAR VERECEĞİ KANAATİNDEYİM.DÜN AKŞAMKİ YEMEĞE KATILMAMA GEREKÇEM BUDUR.

* ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAMI HEPİMİZE UYGUN OLAN SAATTE BELİRTİLEN MEKANDA 8 ODA BAŞKANI 4 BELEDİYE BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANLARI DAVET EDİLMEK ÜZERE YEMEKLİ 2-3 SAAT KAPSAMLI TOPLANTI YAPALIM VE BİR YOL HARİTASI BELİRLEYELİM DİYE KARARLAŞTIRDIK.KESİNLİKLE BASINDA BİR AÇIKLAMA YAPMAYACAĞIMIZI ,YOL HARİTASI SONRASI GÖREV DAĞILIMI YAPACAĞIMIZI KARARLAŞTIRDIK.

* 19.EKİM GÜNÜ MHP İLÇE BAŞKANI,CHP İLÇE BAŞKANI,ORMANLI BELEDİYE BAŞKANIMIZ,ESNAF KEFALET VE ŞÖFÖRLER ODASI BAŞKANI BİR ARAYA GELEREK ZONGULDAĞIMIZIN BÜYÜK VEYA BÜTÜN ŞEHİR OLMA DURUMU VE EREĞLİMİZİN İL OLMA DURUMUNU KONUŞTUK.

* DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM KDZ.EREĞLİ İLÇEMİZİN İL OLMASI GEREKTİĞİNİ, HALKIMIZIN EN YÜKSEK ORANDA İL OLMAYI TALEP ETTİĞİNİ ,BİZLER DE HALKIN TEMSİLCİLERİ OLARAK HALKIMIZIN BU İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIMIZI BİRÇOK KEZ EREĞLİ VE ZONGULDAK BASININDA AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTUM.

Peki, o toplantıda neler konuşuldu... İşte o video...

 

Çakır, sosyal medyada konuştu!

Toplantıya neden katılmadığını Facebok’da anlattı...

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo