Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR, SORUNLARI İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

ÇAKIR, SORUNLARI İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonuldak’ın Ereğli ilçesinde, 24 Haziran’a çekilen seçim nedeniyle AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Fatih Çakır, Zonguldak Milletvekilliği aday adaylığını düzenlediği toplantıda açıkladı.
Parti binasında çok sayıda partilinin katılımı ile düzenlenen toplantıda konuşan Çakır, Genel Merkezin oluru Genel Başkanın müsaadesi ile istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. İlçe belediyesinin çok uzun yıllar muhalefet partisinin elinde olduğunu, kendi döneminde ise belediyesinin AK Parti’ye katıldığını ifade eden Çakır, şunları söyledi:
"Dünyada oynanan oyunları bozmak için bizde varız, safımızı belli etmek için varız. Bugün tüm Müslüman coğrafyasında zulüm var. Bu oyunları bozacak Allah'a hamdolsun bir liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Bu davada hizmetkar olmak için aday adayıyız. Ereğli'nin sorunlarını bilen gençliğimiz, enerjimizle, sağlığımızla imkanımızla daha fazla koşmak daha fazla mücadele etmek için aday adayıyız. Yaklaşık 6 yıla yakın hizmet etme imkanı bulduk.
Belediye seçimlerini hep birlikte çalıştık, ortada bir başarı varsa bu tamamen halkımızın, ekibimizin el birliği ile sağlanmış başarısıdır. 40 yıldır alamadığımız belediyeyi tüm ekibimizle milletimizle AK Parti bayrağını belediyenin en tepesine asmış olduk. Seçimlerde milletvekillerimizle adaylarımızla teşkilatımızın emir ile gece gündüz demeden çalıştık.”
“EREĞLİ'NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ, ENERJİMİZE GÜVENİYORUZ”
Milletvekili olması durumunda ise Ereğli’deki sorunları çok iyi bildiğini, bu sorunları ise çözebileceğini öne süren Çakır, şu ifadeleri kullandı:
Ereğli'nin sorunlarını biliyoruz, enerjimize güveniyoruz. Gece, gündüz demeden günde 12-14 saat hizmet etmek için Ereğlimize, Alaplı, Zonguldak'a ve ülkemize hizmet etmek için bu göreve talibiz. Genel merkezimizle çeşitli istişarelerde bulunduk, genel merkezimizin izni ve oluru ile Genel Başkanımızın müsaadesi ile ilçe başkanlığı görevinden istifa ettik. Bu davada makam mevki önemli değil. Aday olsak da olmasak da bu davanın başarıya ulaşması için mazlum milletlerin sesi olmak için Ereğli, Alaplı, Zonguldak'ın dertlerinin azalması için varız. Yorgunluk, yılgınlık yok, mücadelede sonuna kadar. Sabırla, şevkle, kararlılıkla hizmet etmek için adayız.”

 

ÇAKIR, SORUNLARI İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo