Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR, MUHTARLARA ANLATTI

ÇAKIR, MUHTARLARA ANLATTI

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’, köy ve mahalle muhtarlarına iftar yemeÄŸi verdiÄŸi bildirildi.
AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, EreÄŸli Öğretmenevi’nde düzenlenen programda 4.5 yıllık görev süresi boyunca ilçeye yapılan yatırımları anlattığı konuÅŸmasında, EreÄŸli-Zonguldak ve EreÄŸli-Devrek taşıt yollu inÅŸasında önemli aÅŸama kaydedileceÄŸini söyledi. Yol yapım çalışmalarının bitmek üzere olduÄŸunu ifade eden Çakır, şöyle dedi:

“YOL” Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° UMUT VERÄ°CÄ° SÖZLER
“EreÄŸli-Zonguldak yolunun yüzde 90’ı bu sene itibariyle tamamlanmış olacak. EreÄŸli-ÇaylıoÄŸlu arasını inÅŸallah Kasım ayı gibi hizmete açmanın gayreti içerisindeyiz. Biliyorsunuz yıllardır ’bitmez’ denilen EreÄŸli-Devrek yolunun ihalesini yaptık, güçlü bir müteahhide verdik, plan-projesi yapıldı, hızlı bir çalışma var. Bu senenin sonunda yüzde 75 oranında ÇaylıoÄŸlu’na yaklaşılır, seneye de inÅŸallah bu yolumuz da bitmiÅŸ olur.”

“MESELE EREÄžLÄ° OLDUÄžU ZAMAN”
Ä°lçe genelinde yapılan diÄŸer Devlet yatırımlardın da söz eden Çakır, konuÅŸmasının son bölümünde ise ’birlik’ mesajlar verdi. Çakır, ÅŸu sözlerle devam etti:
“Mesele EreÄŸli olduÄŸu zaman bir araya gelmemiz lazım. Kendi içimizde farklı düşünebiliriz, zenginliklerimiz vardır, eleÅŸtirilerimiz vardır, birbirimizi eleÅŸtirebiliriz ama söz konusu EreÄŸli’nin çıkarı olduÄŸu sürece hep bir arada olmak zorundayız; en sevmediÄŸimiz, en beÄŸenmediÄŸimiz insanla olsa dahi bir arada olmamız lazım. Biz bu birlikteliÄŸi saÄŸladığımız zaman neleri aldığımızı biliyoruz. Birlik ve beraberliÄŸimizi ne pahasına olursa olsun korumalıyız.”
Programa Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve çok sayıda muhtar katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo