Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

BULDUÄžU PARAYI SAHÄ°BÄ°NE TESLÄ°M ETTÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Çaycuma’da süt satarak ailesinin geçimini saÄŸlayan kiÅŸi, yolda bulduÄŸu parayı sahibine teslim etti.
Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle’de oturan 61 yaşındaki Cafer Topçu, ÅŸehir merkezinde dolaÅŸtığı sırada, yola üzerinde bir miktar para buldu. Düşük emekli maaşıyla ailesini geçindiremediÄŸi için büyükbaÅŸ hayvan besleyip süt satarak bütçesine katkı yapmaya çalışan Topçu, yolda bulduÄŸu bir aylık kazancından fazla parayı, Çaycuma Belediyesi görevlilerine teslim etti. Ä°sminin açıklanmasını istemeyen bir kadın belediyeye gelerek paranın kendisine ait olduÄŸunu söyledi.
Kadın, “belediyeden yapılan anonsu duyunca çantamı yokladım. Ancak o zaman paramı düşürdüğümü anladım” dedi. Çaycuma Belediyesi görevlileri tarafından tutanak karşılığında parasını teslim alan kadın, duyarlı davranışından dolayı, Cafer Topçu’ya bir miktar para bağışladı. 
“Benden misliyle çıkar” 
Emekli olduÄŸunu, geçinebilmek için inek beslediÄŸini, elde ettiÄŸi sütü satarak aile bütçesine katkı saÄŸladığını belirten Topçu ise “evim, camiye yakın. Caminin önünden geçerken yerde parça parça halinde bir miktar paraya denk geldim. Saydığımda süt satarak kazandığımdan epey fazla bir miktardaydı. Hemen belediyeye gelerek görevlilere teslim ettim. Sahibine ulaÅŸmasını saÄŸlayarak insanlık görevimi yerine getirdim. Bu paraya ben kesinlikle el süremem. Çünkü bu benden misliyle çıkar” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo